hirdetés

HXSJ vezetékes billentyűzet és egér szett 8100 Ft-ért

Lendületes gaming élmény egy csomagban

hír
HXSJ vezetékes billentyűzet és egér szett 8100 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-11

Ha komolyan gondolod a gaminget, a megfelelő felszerelés elengedhetetlen. A HXSJ 61 gombos vezetékes billentyűzet és egér szett egy letisztult, modern kiegészítő, ami nemcsak megjelenésével, hanem funkcióival is kiemelkedik. 7 színű háttérvilágítással és állítható DPI-vel segít abban, hogy a játékélmény mindig a csúcson legyen, függetlenül attól, hogy milyen intenzitással játszol. Ráadásul az egyszerű használat és a precíz irányítás a mindennapi munkában is jól jön, így nemcsak a játékokban válik a partneredé.

A szett kialakításánál fontos szempont volt a tartósság. A billentyűk élettartama a gyártó állítása szerint több mint 10 millió leütés, ami garantálja, hogy hosszú ideig hű társad lesz. A billentyűzet USB-s csatlakozással rendelkezik, így pillanatok alatt csatlakoztathatod a számítógépedhez. Windows és Mac OS rendszerekkel egyaránt kompatibilis, így nem kell aggódnod a kompatibilitási problémák miatt. Az ergonomikus kialakítású billentyűzet könnyű (csupán 402 gramm), így nem terheli meg a csuklódat még hosszú játékidő alatt sem.

Az egérhez hasonlóan a billentyűzet is praktikus méretű, 1,7 méteres kábelhosszal rendelkezik, ami megfelelő mozgásteret biztosít. Akár egy versenyautó sebességével is száguldhatsz a játéktérben, vagy ha inkább a stratégia a lételemed, a precíz irányításban biztosan nem fogsz csalódni. A HXSJ vezetékes billentyűzet és egér szett most 8100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd a BG71ff22  kuponkód használatával, ingyenes szállítással. Ne maradj le erről az ajánlatról, hiszen ez a kombináció tökéletes választás azoknak, akik a játék közben is szeretnének maximális teljesítményt nyújtani!

hirdetés