hirdetés

Hoztunk kétféle, 30 000 Ft alatti, menő Wltoys RC-autót

A Wltoys 12427 és 144001 távirányítós autók 50-60 km/h-val hasítanak rázósabb terepeken is

hír
Hoztunk kétféle, 30 000 Ft alatti, menő Wltoys RC-autót 1

Forrás: Tomtop

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-05

A Tomtop most az RC-autó rajongókra gondolt, mikor levitte 30 000 forint alá két elég erős modelljének is az árát. Mindkét típus megbízható és nagy teljesítményű, egyikkel sem foghatsz mellé. Míg a 12427 50 km/h-val tud hasítani 10 percen keresztül, addig a 144001 60 km/h-val repeszt. Mindkét típus négykerék-meghajtású és könnyedén megbirkózik a rázósabb terepekkel és az időjárási viszontagságokkal is. Az ilyen tudású távirányítós autók ritkán kaphatók ennyire alacsony áron.

A Tomtopnál most nagy kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a kiváló távirányítós kisautót és még kupont sem kell használnod hozzá. Most csak 23 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és német raktárból fog érkezni hozzád.

Wltoys 144001 RC-autó – Karcsú váz, szélsebes száguldás

A Wltoys 144001 távirányítós autó vékony váza alacsonyan tartja az autó súlyát a tűpontos kezelhetőség és a villámgyors sebesség érdekében. A 31×20,5×11 cm-es mérete és 880 g-os tömege fém és műanyag ötvözetéből áll, amit háromféle festésben is választhatsz, kétféle zöld és egy piros dizájn is készült belőle.

Az erőteljes 550-es, 20 000 RPM-es motor és a 60 A-s sebességszabályozó villámgyors gyorsulást és hihetetlen 60 km/h sebességet biztosít. A négykerék-meghajtásnak hála pedig nagy nyomatékot kapsz versenyautód mellé, ami jelentősen megkönnyíti az autó irányítását rázósabb terepeken is. Az 1500 mAh-s akkumulátorával 10 perc üzemidőt kapsz, lemerülés esetén pedig körülbelül 3 órára lesz szükséged az újratöltéshez. Speciális olajnyomású lengéscsillapítót kapott, ez sokkal pontosabb és hatékonyabb a sima csillapítóknál. Bátran használhatod versenyautódat vízben, sárban, hóban, szinte bárhol! A pontos vezérlést pedig a 2.4 GHz-es, elemes távirányító fogja segíteni, akár 100 m-es távolságból is.

A Tomtopnál most ezt a modellt is extra kedvezménnyel zsebelheted be és még kupont sem kell használnod hozzá. Most csak 26 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és német raktárból fog érkezni hozzád.

hirdetés