hirdetés

Honiture S14 vezeték nélküli porszívó: a tiszta otthonért

Erőteljes szívóerő minden felületre

hír
Honiture S14 vezeték nélküli porszívó: a tiszta otthonért 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-07

Imádod háziállataidat, de túl sok rumlit és koszt csinálnak, pedig te a rend és tisztaság megrögzött híve vagy? Szeretnéd, ha otthonod mindig tiszta lenne, de nem akarsz küzdeni a vezetékekkel és nehéz porszívókkal? A Honiture S14 porszívóval otthonodat könnyedén ragyogó tisztaságúvá varázsolhatod. Ez az innovatív háztartási készülék nemcsak erőteljes, de rendkívül praktikus is, így ideális választás a mindennapi takarításhoz.

A porszívó 7-szintű ciklonos szűrőrendszere 99,99%-os hatékonysággal távolítja el a port, akár 0,3 mikron méretű részecskéket is. Az új szűrőrendszerhez aromaterápiás tabletták is tartoznak, amelyek kellemes illatot árasztanak a levegőbe, így otthonod mindig friss és illatos lesz.

Honiture S14 anti-gubanc padló kefével és LED világítással

A Honiture porszívó padlókeféje hatékonyan tisztítja a padlót még a nehezen elérhető helyeken is. A megfelelően erős LED világítás megvilágítja a sötét sarkokat és területeket, így biztos lehetsz benne, hogy minden szennyeződést eltávolítasz.

7×2500 mAh kapacitású, újratölthető és cserélhető lítium akkumulátorral rendelkezik, amely védelmi funkcióval is rendelkezik. Így mindig biztosíthatod a porszívó hosszú élettartamát és folyamatos használhatóságát.

Most a Honiture vezeték nélküli porszívót mindössze 37 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg az OFCG90CG8EEJ  kupon felhasználásával. Ez egy igen szuper ár egy ilyen teljesítményű porszívóért. Tedd könnyebbé és hatékonyabbá a mindennapi takarítást ezzel az okos készülékkel!

hirdetés