hirdetés

Hidoes B10 elektromos kerékpár 400 000 Ft alatt

Élvezd a szabadságot és az erőt egy chopper kinézetű biciklin

hír
Hidoes B10 elektromos kerékpár 400 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-05

A Hidoes B10 elektromos kerékpár nem csupán egy hétköznapi e-bike, hanem egy igazi élményjárgány, amely megjelenésében a choppereket idézi. A masszív, alumínium ötvözetből készült váz és a 20×4 hüvelykes kövér gumik minden terepen stabil és kényelmes közlekedést biztosítanak. Akár városi utakon, akár nehezebb terepen használod, a Hidoes B10 mindig készen áll, hogy a szabadság érzését szuper ár-érték aránnyal hozza el neked.

Nemcsak a teljesítményével, de megjelenésével is hódít ez az elektromos bicikli. A chopper stílusú dizájn egyedi megjelenést kölcsönöz a kerékpárnak, így garantáltan fel fogsz tűnni az utakon. Emellett 150 kg-os maximális teherbírásával és 20 fokos mászási képességével ez az e-bike a legtöbb helyzetben megfelelően helytáll.

A Hidoes B10 elektromos kerékpár a Banggood Anniversary jóvoltából a BG0fa77c  kuponkód felhasználásával 386 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád EU raktárból. A csomag tartalmazza a kerékpárt, egy töltőt, felhasználói kézikönyvet, szerszámkészletet és egy pumpát is. Ha egy megfelelően erős, stílusos és megbízható elektromos kerékpárt keresel, a Hidoes B10 kiváló választás a számodra!

hirdetés