hirdetés

HiBREW M3A 4 az 1-ben tejhabosító 14 000 Ft alatti áron

Itthon 25 000 Ft környékén kapható

hír
HiBREW M3A 4 az 1-ben tejhabosító 14 000 Ft alatti áron 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-13

A kinti hideg mellé egy benti, finom, habos kávé vagy forró csoki dukál, igaz? Nincs is jobb, mint amikor pikk-pakk meg tudod teremteni a saját konyhádban vagy az irodában az igazi kávéházi élményt. A HiBREW M3A segítségével egy gombnyomással készíthetsz hideg és meleg italokat, kemény és lágy hab társaságában, de használhatod simán csak az ital melegítésére, nem szükséges habbá keverni benne a tejet. A minőségileg is magas szinten összerakott cucc itthon 25 000 forint környékén kapható, a Ranvee ajánlatában azonban már 13 600 forintért rendelhető.

A HiBREW M3A legnagyobb skillje, hogy automatikusan leáll, amikor a beállított hőmérsékletet eléri, hogy megakadályozza az ital odakozmálását.

A Ranvee oldalán a 98GZYQYN8AW1  kuponkód használatával 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért te is készíthetsz akár mindennap kávéházi szintű, finom, habos kávét magadnak és kakaót a gyerekeknek. Kihagyhatatlan ajánlat a hazai 24 500 forintos árhoz képest nézve.

hirdetés