hirdetés

HiBrew H15 Nespresso kapszulás kávéfőző extrákkal

Tejhabosítós, állítható hőmérsékletű és vízmennyiségű, valamint előfőzésre is képes

hír
HiBrew H15 Nespresso kapszulás kávéfőző extrákkal 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-26

Megszámolni sem tudom, hány HiBrew kávéfőzőről írtunk már és sokat teszteltünk is. Szinte mindig többet tudnak, mint amit elsőre gondolnánk és emellé még az áruk is kedvező. A H15 modell egy teljesen automata kávéfőző, ami képes a presszón kívül tejes kávék lefőzésére is. Nespresso és azzal kompatibilis kapszulákkal használható. Állítható a főzési hőmérséklet és a víz mennyisége, valamint előfőzési funkciót és tejhabosítót is kapott. Mindezért a Ranveen csak 60 500 forintot kell fizetned.

Segít abban is, hogy ne kelljen minden kávékészítés után a szemeteshez rohangálnod a forró kapszulákkal, ugyanis megbújik benne egy 15 használt kapszulát tárolni képes szemetes tartály is, amit elég csak néha ürítened és vízzel elmosnod.

A HiBrew H15 gép kötelező darab a kávé szerelmeseinek, akik a mindennapi kávéfőzésüket szeretnék feldobni. Az ára az extrák ellenére sem szállt el nagyon. A Ranvee-től, lengyel raktárból kapható a termék a QRJC8H3PKRQD  kuponnal, most csak 60 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés