hirdetés

HiBrew H14 kávéfőző és HiBrew G5 kávéőrlő kuponos áron

Otthoni kávéházi élmény darálós espresso kávéfőzővel és elektromos kávéőrlővel

hír
HiBrew H14 kávéfőző és HiBrew G5 kávéőrlő kuponos áron 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-27

A Ranvee ajánlataival ezúttal a kávé szerelmeseinek szeretnénk kedveskedni. Nagyon jó áron hoztunk egy 2 az 1-ben eszpresszó kávéfőzőt, a HiBrew H14-et, ami amellett, hogy 20 bar nyomással, előfőzéssel és tejhabosítóval isteni italokat tud készíteni, még darálni is képes a kávét. Ha pedig a kávégép már megvan csak egy szuper őrlőre lenne szükséged, akkor itt a HiBrew G5 elektromos daráló, ami tetszetős dizájnnal, acél kúpos késsel és 36 őrlési fokozattal varázsolja elő minden kávébabból a varázslatos illatfelhőt.

Ha te is a kávéőrültek táborát erősíted, akkor biztos értékelni fogod, hogy frissen őrölheted meg vele a szemeket, hiszen 15 fokozatú, acél kúpos tárcsás darálóval látták el. Tudsz vele lassú, 400 percenkénti fordulaton darálni, ami azért jó, mert kevesebb hő képződik, és jobban megőrzi a kávébab finom ízét. A kávépor kimenetét antisztatikus bevonattal látták el, amivel minimális a veszteség. Ráadásul a gépen találsz egy légbefúvót is a darálóban maradt őrlemény eltávolításához.

Ha egy kiváló ár-érték arányú kávéfőzőre vágysz, akkor érdemes elgondolkodnod a HiBrew H14 modell vásárlásán. A Ranvee M0AD8WCT8BW9  kuponkódjával 57 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg. Lengyel raktárból, költségmentesen szállítják.

HiBrew G5 kávéőrlő – Házi baristáknak kötelező

A kávédarálás folyamata valami olyasmi, amit csak az igazi kávérajongók érthetnek. Egyfajta rituálé, aminek során a kávé illata kiszabadul és felébreszt reggelente már az első korty előtt. Egy minőségi kávéőrlő, mint amilyen a HiBREW G5 tökéletesen alkalmas a durvább és a legfinomabb őrlemények elkészítéséhez is. A török kávékhoz a legfinomabb, lisztszerű őrleményre van szükséged, míg az eszpresszó kávék esetében a közepesen szemcsés őrlemény nevezhető ideálisnak. A propellerkéses darálók a gyors késforgatással megégetik a kávészemeket, illetve egyenetlenül vágják össze őket, amiket így egyenletesen átfőzni sem lehet. Ezért a direkt kávéőrlésre kitalált berendezéseket nem is propellerkéssel, hanem kúpos késsel, vagy más néven kónikus késsel szerelik. Ezt az eszközt teszteltük is, ahol megbizonyosodtunk róla, hogy valóban egy bátran ajánlható, jól teljesítő termékről van szó.

A HiBREW G5 egy 48 mm-es, acél kúpos tárcsát használ, amely 36 állítható őrlési fokozatot tesz lehetővé, melyek megfelelnek az eszpresszó, a török kávé vagy a mokka igényeinek. Gyors darálás esetén akár 500 fordulatot is képes megtenni percenként, de érdemesebb 400-as fordulaton használni, mert így kevesebb hő képződik, és jobban megőrzi a kávébab finom ízét. Egy csendes, 165 wattos motor végzi el az aprítást, így nem kell kart tekergetned. A kávépor kimenetét antisztatikus bevonattal látták el, amivel minimális a veszteség. A daráló alumíniumból készült, a kényelmesebb használat miatt csúszásmentes felületet kapott, a dőlésszöge pedig 15 fokban állítható.

Ha beírod a Ranvee oldalán a W4DBEP9RT8RH kódot, akkor már 45 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe megrendelheted. Lengyel raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés