hirdetés

HiBREW H13A félautomata kávéfőző tejhabosítóval jó áron

2 az 1-ben megoldás presszókhoz és tejes csodákhoz

hír
HiBREW H13A félautomata kávéfőző tejhabosítóval jó áron 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-25

A HiBREW neve sokak számára lehet ismerős, hiszen már többször is beszámoltunk a kávéfőzőiről és kiegészítőiről. A H13A-t volt szerencsénk tesztelni is, annyit elspoilerezek, hogy nagyon jó eredményekkel teljesített. Ez a karos kávéfőző megoldja neked az adagolást és a bekeverést, illetve olyan extrákat vonultat fel, mint a PID vezérlés, a „dupla bojler” és a hőmérsékletállítás. Az ára a tudásához képest nem vészes, 64 forintot sem kérnek el érte. A Hibrew H13A az a masina, ami szerintem az átlagembereknek kell, csinál mindenféle tejes italokat, mindezt automatikusan.

lehetővé téve a kávéfőzés és a tejgőzölés egyidejű használatát. A három állítható hőmérsékleti fokozattal az igényeidhez alakíthatod a kávé hőmérsékletét. Az alacsonyabb hőmérséklet ideális lehet az aromásabb kávékhoz, míg a magasabb hőmérséklet erőteljesebb ízeket eredményezhet. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes italvariánst.

Vásárlásnál használd a Ranvee MCPM1APFS2JX  kuponkódját, amivel 63 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megszerezni a HiBREW H13A-t! Ráadásul a szállítás ingyenes lesz.

hirdetés