hirdetés

HiBREW H13A 3 az 1-ben félautomata kávéfőző kuponozható

6 kávé üzemmóddal, 20 bar nyomással és tejhabosítóval

hír
HiBREW H13A 3 az 1-ben félautomata kávéfőző kuponozható 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-06

A HiBREW neve sokak számára lehet ismerős, hiszen már többször is beszámoltunk a kávéfőzőiről és kiegészítőiről. A H13A egy félautomata típus, ami őrölt kávét használ. Nemcsak presszókávét, hanem például cappuccinót is készíthetsz vele, hiszen van rajta tejhabosító. A gép sokoldalúsága, a 20 bar-os nyomás, a duplakazán rendszer és az állítható hőmérséklet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy minden csésze kávé tökéletes legyen. A kivehető víz- és tejtartályok pedig gondoskodnak arról, hogy a készülék használata és karbantartása is egyszerű maradjon. Most 68 000 forint alatt vihető.

ami gondoskodik arról, hogy a főzéshez és a gőzöléshez használt víz mindig tökéletes hőmérsékletű legyen, lehetővé téve a kávéfőzés és a tejgőzölés egyidejű használatát. A három állítható hőmérsékleti fokozattal az igényeidhez alakíthatod a kávé hőmérsékletét. Az alacsonyabb hőmérséklet ideális lehet az aromásabb kávékhoz, míg a magasabb hőmérséklet erőteljesebb ízeket eredményezhet. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes italvariánst.

Vásárlásnál használd a BG1b4c46  kuponkódot, amivel 67 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megszerezni a HiBREW H13A-t! Ráadásul a szállítás ingyenes lesz.

hirdetés