hirdetés

Hegyi bringások, a Touroll U1 e-bike-ot értékelni fogjátok

Szerelmese vagy a hegyi kerékpározásnak? Akkor a Touroll U1 mountainbike e-bike-ot neked találták ki

hír
Hegyi bringások, a Touroll U1 e-bike-ot értékelni fogjátok 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-07

A tinédzser koromat végig downhilleztem, a húszas-harmincas éveimben télen-nyáron trekkinggel közlekedtem a fővárosban, így hát a térdeim olyan rossz állapotban vannak, hogy időnként még a lépcsőzés is fájdalmas. Szeretem a hegyi bringázást, abszolút hiányzik az életemből, így eléggé lázba jöttem, amikor megláttam a Touroll U1 26 colos, elektromos off-road bringáját, amellyel könnyedén felkerekezhetek a hegyekbe. Most nagyon olcsó, még nem volt ennyiért soha.

A 21 sebességes Shimano váltórendszerrel a Touroll U1 26 változatos sebességbeállításokat kínál, így mindig megtalálhatod a neked megfelelő tempót. A professzionális váltók gyors és pontos váltást biztosítanak, így a kerékpározás valódi élvezet lesz. A biztonságra is nagy hangsúlyt fektettek a Touroll U1 26 tervezésekor. Az e-fék és a két tárcsafék maximális fékerővel és gyors reakcióval rendelkeznek, így mindig biztos lehetsz abban, hogy megállhatsz, amikor szükséges.

Egyszerűen kezelhető, könnyedén ellenőrizheted az akkumulátor szintjét és válthatsz a három pedál-asszisztens szint között, amelyek 12, 18 és 25 km/h sebességet kínálnak. Az egy gombnyomással aktiválható 6 km/h-s séta mód ideális, amikor a biciklit tolod. A Touroll U1 26-tal mindig a saját tempódban élvezheted a tájat és az utazást.

Összességében a Touroll U1 26 elektromos hegyi kerékpár tökéletes választás azok számára, akik szeretnék élvezni a kerékpározás örömeit anélkül, hogy lemondanának a kényelemről és a biztonságról. Az erőteljes motor, a hosszú hatótáv, a kényelmes felfüggesztés és a professzionális váltórendszer mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a kerékpár a legjobb társad legyen a kalandos utak során.

Megjelenésük óta kapósak a Touroll bringák, ami főleg a jó ár/érték arányuknak köszönhető. Most a Geekbuying shopjában 192 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megszerezhetitek a TRU126  kuponkódért cserébe. A szállítás ingyenes és európai raktárból érkezik, így egészen gyorsan.

hirdetés