hirdetés

Hasíts a LAOTIE ES19 2024-es elektromos rollerral!

Maximális teljesítmény és kényelem minden úton

hír
Hasíts a LAOTIE ES19 2024-es elektromos rollerral! 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-05

Képzeld el, hogy nem kell a forgalmi dugók miatt stresszelned vagy a zsúfolt tömegközlekedés miatt aggódnod. Ugye, milyen jól hangzik? Az elektromos rollerek népszerűsége az utóbbi években rohamosan növekedett, ami nem véletlen. Ezek az eszközök nemcsak kényelmes és gyors közlekedést biztosítanak a városi forgalomban, hanem jelentősen hozzájárulnak a környezet védelméhez is. Továbbá igen praktikusak is, hiszen könnyen összecsukhatók, így bárhová kényelmesen magaddal viheted. Az egyszerű használat és a gyors töltési idő is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen válasszák ezt a modern közlekedési megoldást.

Terhelhetősége akár 200 kg, tehát felnőttek és tinédzserek egyaránt élvezhetik a roller által nyújtott szabadságot és szórakozást. Az akkumulátor és a vezérlő szilikon hűtőbordái gondoskodnak arról, hogy a roller még hosszabb használat során is optimális teljesítményt nyújtson.

A csomag tartalmazza magát a LAOTIE ES19 rollert, két EU szabvány töltőt és egy telepítési eszközkészletet is. Emellett az olajfékrendszert DYISLAND márkájúra frissítették, ami tovább növeli a roller megbízhatóságát és teljesítményét.

Szerezd be most a Zero6ES19  kupon felhasználásával az eredeti árnál jelentősen kedvezőbben, 455 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Banggood webshopjából. Európai raktárból, áfamentesen és gyorsan érkezik hozzád.

hirdetés