hirdetés

Ha október, akkor Techtober Blowout a Geekmaxin

Októberi óriási leárazások elektronikus kütyükre a Geekmaxin

hír
Ha október, akkor Techtober Blowout a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-10

Ha spórolnál kicsit, érdemes böngészni a Geekmaxin, ahol most egy csomó izgalmas, leértékelt termékkel találkozhatsz, hiszen októberre lecsapott náluk a Techtober Blowout. Nézz szét az akciós oldalon, biztos találsz valami érdekeset magadnak vagy a fa alá. Ne felejtsd el beírni a kosárértéktől függő, bármire használható kuponkódokat sem, amiket lentebb találsz a cikkemben! Illetve hoztam egyből 3 izgalmas terméket is egyedi kuponokkal és árakkal.

Forrás: Geekmaxi

TITAN ARMY P32A2S2 – Kiemelkedő képminőség a javából

A Titan Army P32A2S2 monitor nemcsak a játékosok számára kínál páratlan élményt, hanem azok számára is, akik komoly munkavégzéshez vagy szórakozáshoz keresnek egy minden igényt kielégítő kijelzőt. 2560×1440 QHD-felbontású kijelzője éles, részletgazdag képet biztosít, amely minden feladatot megkönnyít, legyen szó grafikai tervezésről, videószerkesztésről, vagy akár irodai munkáról. A 97%-os DCI-P3 színterjedelem és a 136%-os sRGB lefedettség révén a színek élénkek és pontosak. Ez a monitor a filmkészítők és dizájnerek számára is ideális választás, hiszen garantálja, hogy minden árnyalat pontosan olyan lesz, mint amilyennek megálmodták.

240 Hz-es frissítési ráta és az 1 ms-os válaszidő biztosítja, hogy a gyors mozgások is simák és elmosódásmentesek maradjanak, ami nemcsak a játékosoknak kedvez, hanem azoknak is, akik intenzív videószerkesztéssel vagy grafikai munkákkal foglalkoznak. Az Adaptive Sync technológia garantálja, hogy a monitor mindig szinkronban legyen a GPU-val, így elkerülhetőek a képtörések és akadozások. A Titan Army P32A2S2 HDR400 támogatással rendelkezik, amely drámai kontrasztokat és fényviszonyokat biztosít. A fényerő maximuma 350 nit, így a monitor tökéletes választás bármilyen környezetben, akár egy világos irodában is. Jellemző még rá az alacsony kékfény kibocsátás és a villódzásmentesség, így hosszú órák után sem fárasztja a szemet.

Egyszerre két eszközt is csatlakoztathatsz és kezelhetsz a monitorodon a PIP/PBP osztott képernyős funkciónak hála, ami növeli a hatékonyságot és megkönnyíti a multitaskingot. Az állítható állvány 95 mm-es magasságállítással, döntési és forgatási lehetőségekkel bármilyen munkakörnyezethez könnyen igazítható, és a VESA-rögzítés támogatása révén még nagyobb rugalmasságot kínál a monitor elhelyezésében, akár a falra is teheted.

Portok tekintetében sincs oka panaszra: két HDMI 2.1 és két DP 1.4 csatlakozási lehetőséget kínál, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathatsz, legyen szó számítógépről, konzolról vagy egyéb multimédiás eszközökről.

Most, hogy a Techtober Blowout akcióba is bekerült, a Geekmaxin rendkívül kedvező áron elérhető, itt az ideje, hogy egy olyan eszközt válassz, amely minden helyzetben a legjobbat nyújtja! A promóció ideje alatt, a FIAYD6R4  kuponkódért cserébe 130 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, más költséggel nem is kell számolnod.

 

Wanbo X5 – Az otthoni moziélmény új szintje

A Wanbo X5 projektor tökéletes választás mind beltéri, mind kültéri használatra, hiszen kristálytiszta, óriási képével valódi moziélményt nyújt. Egyik legnagyobb előnye a kivételesen magas, 1100 ANSI lumen fényereje, ami azt jelenti, hogy a kép tisztasága és élénksége még nappali fényben is lenyűgöző. A natív 1080P felbontás mellett a projektor képes 4K tartalmak dekódolására is. A HDR10 támogatásnak köszönhetően a dinamikus kontrasztarány megnő,

és a kép sokkal természetesebb, világos és sötét részeinek részletei is egyaránt kiemelkednek.

Az autofókusz funkció lehetővé teszi, hogy a kép mindig éles legyen, anélkül, hogy bármilyen manuális beavatkozásra lenne szükséged. Az automatikus trapézkorrekció pedig gondoskodik arról, hogy a kép torzításmentesen, tökéletesen nézzen ki, még akkor is, ha a projektort nem közvetlenül a vászon elé helyezed el.

Wi-Fi 6 technológiát használ, ami stabil, gyors kapcsolódást biztosít, így megszűnnek a hagyományos Wi-Fi 5-tel járó akadozások. Ez különösen hasznos, ha online tartalmakat szeretnél streamelni, vagy telefonodról akarsz videókat kivetíteni az Apple AirPlay, Android és Windows eszközökkel való kompatibilitás révén. Az Android 9.0 operációs rendszernek és a 16 GB-os tárhelynek köszönhetően számos alkalmazást tölthetsz le, és a világ legnagyobb streaming szolgáltatói is egy kattintásnyira vannak tőled.

Az extra nagy szín-gamut, valamint az ipari szintű LCD-technológia garantálja, hogy a színek gazdagok és valósághűek legyenek, akár filmeket nézel, akár játékokat játszol. A projektor beépített mesterséges intelligenciája optimalizálja a színtónusokat, így a képek még természetesebb hatást keltenek.

Wanbo X5 projektor jelenleg a Techtober Blowout keretén belül 77 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető, ha vásárláskor felhasználod a vcwTdJLg  kuponkódot. Ingyenes szállítással, ajándék vászonnal fog érkezni.

SolarPlay Q2501 power station – Legyél tele energiával!

Az energiatárolás még mindig egy meglehetősen körülményes és drága eljárás, és ez alól a mai termék sem kivétel, viszont a rengeteg pénzért, amit kérnek érte, nem keveset ad. A kapacitása 2160 Wh, 2400 W-ot képes kitolni a portjain ez például 2 hajszárító egyidejű használatát jelenti. Mindenféle csatlakozót tettek rá, összesen 12 darabot:

  • DC kapcsoló
  • Autó gyújtás (12V/10A)
  • DC5521 kimeneti táp (12V/3A)
  • XT60 (12V/25A)
  • USB kimeneti interfész (2 darab QC3.0, 3 darab PD 20W, 1 darab PD 100W)
  • AC bemenet
  • AC kimeneti port kapcsolóval (50/60 Hz váltógomb)
  • XT90 interfész

A szokott funkciók – LCD-kijelző a terhelés és a töltés nyomon követéséhez, LED-lámpa – mellett nagyon helyesen jó vastagon beburkolták a külsejét ütésálló anyaggal, így nem vall szégyent terepen sem. Feltölteni hagyományos 230-as hálózatrólautós töltőről – 12 V-os szivargyújtós – és napelemről is lehet. Öt fokozatban állítható a bemeneti teljesítmény: 300 W, 500 W, 700 W, 900 W és 1100 W, a használati környezetnek és a töltési igényednek megfelelően választhatsz. Biztonságosabban használhatod, és meghosszabbíthatod a hordozható tápegységed élettartamát, ha alacsony bemeneti teljesítményt választasz.

Mikor csak otthon hever a cucc, akkor sem haszontalan, hiszen UPS-ként, vagyis szünetmentes tápegységként, is funkcionál. Mivel a SolarPlay power stationt már LiFePO4 akkumulátorokkal szerelik, így akár 3500 feltöltési ciklust is kibír.

Most, hogy a Techtober Blowout akcióba is bekerült, a Geekmaxin rendkívül jó áron elérhető, használd az SHKJcuRz  kódot és 307 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe a tiéd is lehet.

hirdetés