hirdetés

Gyorsabb a gyaloglásnál, olcsóbb a taxinál: Eleglide C1

E-bike a csúcson

hír
Gyorsabb a gyaloglásnál, olcsóbb a taxinál: Eleglide C1 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-22

Az Eleglide C1 elektromos kerékpár nemcsak egy újabb eszköz a kerékpárpiacon, hanem egy valódi megoldás a mindennapi közlekedés és kalandozás szerelmeseinek. Ha unod a tömegközlekedést, de nem akarsz vagyonokat költeni egy autóra, ez a kerékpár lehet a következő legjobb döntésed. Ráadásul a mostani 452 ezer forintos árával kifejezetten kedvező ajánlatot nyújt azok számára, akik a minőségre és a hatékonyságra helyezik a hangsúlyt.

Az állítható kormány és a 27,5 hüvelykes kerekek maximális kényelmet biztosítanak, függetlenül attól, hogy milyen magasságú vagy 155-195 cm között. A 7 sebességes Shimano váltó pedig gondoskodik arról, hogy bármilyen terepen zökkenőmentesen válthass sebességet. A prémium minőségű, 2.25 hüvelykes CST-gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak, így bátran nekivághatsz bármilyen útnak.

Végül, a 452 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár különösen vonzóvá teszi ezt az elektromos kerékpárt, tekintve a minőséget és a funkciókat, amiket kínál, ennyiért most meg is vásárolhatjátok a Geekbuyingon, méghozzá az óriási E-bike kiárusításunkra kapott NNNRENDELJKINAIT93 kuponkódért. Az Eleglide C1 valóban egy kiemelkedő ajánlat azoknak, akik a legjobb teljesítményt keresik elfogadható áron. Ha újraértelmeznéd a közlekedést, vagy egyszerűen csak élveznéd a szabad utakat, az Eleglide C1 a tökéletes választás. Fontos: állítsátok USD-re az oldal fizetőeszközét, mert forintban fizetve nagy lehet a különbség

hirdetés