hirdetés

Geleipu DL28, a dupla kosaras, 8 az 1-ben air fryer

Mondj búcsút az olajnak és a kis adagoknak!

hír
Geleipu DL28, a dupla kosaras, 8 az 1-ben air fryer 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-06

A Geleipu DL28 air fryer dupla, 2×3,75 literes kosárral érkezik, amivel akár párhuzamosan, két különböző ételt is készíthetsz vagy egyszerre egy nagyobb adagot. Nagyon telített az olajmentes fritőzök piaca, hisz egyre nagyobb divat lett az egészséges étkezés és a gyorsabb konyhai műveletek iránti igény. Viszont kevés az olyan dupla kosaras gép, amiben szimultán, két különböző étel is készülhet. Az érte kért 36 300 forint pedig nagyon baráti ár.

A legegyedibb a sync finish funkciója miatt lesz, ami segít összehangolni a két sütőteret úgy, hogy a különböző ételek is egyszerre készüljenek el.

Amikor a sütés a vége fele jár, akkor csipog a gép, hogy igény esetén forgassuk meg a készülő ételt. A fritőz mellé, ajándékba kapsz egy több mint 50 receptet tartalmazó kis füzetkét is, amivel belevághatsz a forrólevegős sütők világába.

Még soha nem volt annyira olcsó ez az air fryer, mint most. Banggoodon, a BGae6f6a  kóddal megrendelhető már 36 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. A szállítása teljesen ingyenes és pár nap alatt, EU raktárból szállítják.

hirdetés