hirdetés

Geekmaxin most a Titan Army monitorok akciósak

A legolcsóbbtól a középkategóriáig

hír
Geekmaxin most a Titan Army monitorok akciósak 1

Forrás: Geekmaxi

Atika
írta: Atika
2024-09-16

A Geekmaxi szeptember 12. és 22. között a Titan Army monitoraira kínál kedvezőbb árakat. Maga a márka még fiatal, 2014 óta létezik, azonban Európában sokáig teljesen ismeretlenek voltak, de ez nem jelent semmit, ugyanis a KTC-ről sem tudtunk 2022-ig, pedig 1995 óta létezik és már több kiváló terméküket is teszteltük. A Titan Army két modellje is éppen nagyító alatt van nálunk, addig is viszont érdemes figyelni az akciókat, mert közelednek az ünnepek és egyre jobb áron lehet majd megkapni ezeket is. Most három monitort is olcsóbban kaphattok meg a Geekmaxitól, EU raktárból, gyors szállítással, extra költségek nélkül.

A Titan Army legolcsóbb gamer monitora 43 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, ha a TITANARMY  kuponkódot hasznájátok a vásárlás során.

Titan Army P2710S – Ez már nem kispálya, mégsem drága

A P2710S modell ugyanazt a Fast IPS technológiájú panelt kapta, mint az olcsó termékük, ez viszont már 27 colos, 2K felbontású és 240 Hz-es képfrissítésre is képes. Az 1 ms-os késleltetés itt is adott, viszont ez már 400 nites fényerőre képes HDR módban. Az adaptive sync természetesen ennél is alap, hiszen enélkül már nem is gamer monitor a gamer monitor.

A mérete és a nagy felbontása miatt PBP – osztott képernyős -, valamint PIP – kép a képben – módja is van. Csatlakozókból már több jutott rá, mint a kisebb tesójára, ezen már 2 darab HDMI 2.0 és 2 darab DisplayPort 1.4 került rá, tehát egyszerre négy eszközt is csatlakoztathattok rá, amelyek között könnyen váltogathattok. A talp a P2710S-en már egy komolyabb darab, nemcsak dönthető -5-20 fokban, hanem 120 mm-es tartományban állítható a magassága, valamint 90 fokban el is forgatható, így álló tájolásban is használható. Erre is került 100×100-as VESA felfogatás.

Itthon a hasonló tudású monitorok 125 000 Ft környékén indulnak, ezzel szemben a Titan Army P2710S a TITANARMY  kuponkóddal már 102 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető a Geekmaxi EU raktárából, ráaádsul ők is adnak rá 2 év garanciát.

Titan Army P32A2S2 – Minden, amit a nagytesónak tudni kell

A Titan Army P32A2S2 32 colos monitor 2K felbontású kijelzője Fast IPS technológiával készült, így magával ragadó játékélményt biztosít, hiszen 97 százalékban lefedi a DCI-P3 színtartományt. HDR400 technológiát használ 1000:1 kontrasztaránnyal és 136 százalékos sRGB színskálával. 240 Hz-es frissítési rátával és 1 ms-os, gyors válaszidővel rendelkezik, valamint felvértezték az adaptive sync technológiával isKét HDMI 2.1, két DP 1.4 és egy audio csatlakozót találtok rajta. 

A P32A2S2 ergonomikus, állítható állványkialakítással érkezik, a magassága változtatható, dönthető és forgatható is, így kiválaszthatjátok az igényeiteknek megfelelő, optimális látószöget és csökkenthetitek a nyak megerőltetését. Érdekessége, hogy a hátoldalára hangulatfényt is kapott. Ez a gamer monitor szemvédő funkcióval is rendelkezik, villódzásmentes képet biztosít, de emellett felszerelték alacsony kékfény móddal, így hosszú játék esetén sem fárasztja a szemet. VESA (100×100 mm) rögzítési lehetőségének hála, helytakarékosan is elhelyezhetitek. A játékmódokat és a GAME PLUS funkcióit kifejezetten az FPS és RTS játékokhoz tervezték. A PIP/PBP funkció lehetővé teszi két videójel egyidejű megjelenítését, így tökéletes a többfeladatos munkavégzéshez.

A Titan Army P32A2S2 nagyon hasonlít a P2710S-hez, viszont jelentősen nagyobb méretben. Ha vágytok a méretesebb modellre, akkor nem is kell nagyon sokkal többet áldoznotok rá, ugyanis az s9AcYYNU  kuponnal már 130 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek a Geekmaxitól.

hirdetés