hirdetés

GameSir G8 Galileo telefonkontroller igazi gamereknek

Hall Effect joystickok, átmeneti töltési funkció, állítható szélesség és jack csatlakozó

hír
GameSir G8 Galileo telefonkontroller igazi gamereknek 1

Forrás: Gamesir

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-10

A GameSir G8 Galileo vezeték nélküli kontrollerrel szinte az összes Type-C portos telefon Nintendóvá változhat, vagyis sokkal magasabb szintű játékélményben lehet részed vele. Legyél akár alkalmankénti gamer vagy igazi kocka, biztos nem fogsz már hagyományos módon játszani miután kipróbáltad ezt a Hall Effect karos eszközt, amivel még játékközben tölteni is fogod tudni a telefonod. Ráadásul itthon jóval drágábban tudnád csak beszerezni, mint Banggoodról, ahol most csak 17 500 forintot kérnek érte.

Az alapbeállításokon túl természetesen lehetőséged van testreszabni az eszközödet a GameSir alkalmazáson keresztül, így mindent úgy vezérelhetsz, ahogy neked a legjobban kézre áll.

A GameSir G8 Galileo telefonkontroller itthoni ára jóval magasabb, mint amit a Banggood kínál. A BG9e2c2d  kuponkód használata esetén az ár csupán csak 17 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, minimális 360 forintos szállítási költség mellett.

hirdetés