hirdetés

FYHXele ívelt monitorok olcsón, 24 és 27 colos kivitelben

Az FY24CW és FY27CW jelzésű modellek most nagyon jó áron kaphatók

hír
FYHXele ívelt monitorok olcsón, 24 és 27 colos kivitelben 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-19

Digitalizált világunkban – legyen szó munkáról, játékról vagy szórakozásról –, a monitor az egyik legfontosabb eszköz, amellyel kapcsolatban állunk. Ha minőségi vizuális élményt keresel, akkor az FYHXele FY24CW vagy az FY27CW hajlított monitor tökéletes választás lehet. A Banggoodon most elképesztően jó áron beszerezhetők.

Ultravékony keretet kapott, 2 mm-es a káva és 6 mm-es a képernyőkeret, így összesen 8 mm-t vesztünk csak a 61, illetve a 69 cm-es átlójú monitorok kijelzőjéből. Az állítható fém állvány stabilitást nyújt és stílusos is, így a monitor minden asztalon remekül mutat. A VESA furatok segítségével a monitort a falra szerelheted, így optimalizálva a munkaterületedet és kényelmedet. Az FYHXele FY24CW és FY27CW monitorokon a HDMI és a VGA portok lehetővé teszik, hogy bármilyen eszközzel könnyedén összekapcsold, legyen szó játékkonzolról, számítógépről vagy laptopról.

Mindezt figyelembe véve, a Banggood most nagyon kedvező áron kínálja az FYHXele ívelt képernyők prémium élményét, a BGRSEPTFYHX1  kuponkódért cserébe a 24 colos monitort (FYHXele FY24CW) 35 350 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 27 colosat (FYHXele FY27CW) pedig 45 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ha megrendeled, válassz méretet és színt, ami utóbbi fekete vagy fehér lehet!

hirdetés