hirdetés

Fülhallgató válogatás a Ranvee-től

Ezek a fülesek érintőkijelzős bölcsőt kaptak

hír
Fülhallgató válogatás a Ranvee-től 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-08-12

Idén tavasszal jelent meg a BlitzWolf kijelzővel ellátott fülese, de úgy látszik, hogy nem kellett sokat várni, és más gyártók is előrukkoltak a hasonló termékeikkel. A Ranvee most két modellt ajánlott a figyelmünkbe, melyek aktív zajszűréssel is rendelkeznek és a kuponjaink segítségével igen kedvező áron vehetitek meg őket. A kütyük kínai raktárból érkeznek, ingyenes szállítással.

A9 Pro Bluetooth fülhallgató

Az A9 Pro füles in-ear kialakítású, a gyártó szerint hosszú ideig kényelmesen viselhetitek. Az előző modellhez hasonlón a töltőbölcsőjét ellátták egy LCD kijelzővel, aminek segítségével könnyen választhattok zenét és állíthatjátok a hangerőt és az ANC-t, de kezelhetitek a bejövő hívásokat is. Rendelkezésetekre áll Transparency mód, amikor beszűrődnek a környezeti zajok. 10 mm-es meghajtókkal látták el és Bluetooth 5.4 chipet kapott, ami 10 méteren belül stabil kapcsolatot biztosít. A fülesekkel 6 órán keresztül hallgathattok zenét, de a dokkoló segítségével akár 68 órán keresztül használhatjátok. Öt EQ mód között választhattok, rendelkezésre áll Standard, Rock, Pop, Classic és Jazz beállítás. A kütyü megfelel az IPX4 vízállósági szabványnak, így bármilyen tevékenységhez tökéletes.

Ha használjátok a Ranvee 5EFRDW2B3DB8  kuponját, akkor 5400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek az A9 Pro Bluetooth fülhallgató.

hirdetés