hirdetés

Frissítették a Creality K1 Max 3D nyomtatót

Légtisztító, Unicorn Quick Swap fúvóka és AI kamera is a felszerelés része

hír
Frissítették a Creality K1 Max 3D nyomtatót 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-05-17

Már egész olcsón hozzájuthattok 3D nyomtatókhoz, de a komolyabb igényeket kielégítő készülékek sem kifizethetetlenek. A Creality márka modelljei már bizonyították kiváló minőségüket, a K1 Max típus pedig nemrég frissítésen is átesett. 600 mm/s nyomtatási sebességgel dolgozik, a szintezést automatikusan végzi, kapott AI kamerát és aktív szénszűrőt is. A Geekbuyingtól szereztünk hozzá kupont, így most olcsóbban vásárolhatjátok meg.

Használhatjátok ABS, PLA, PETG, PET, TPU, PA, ASA, PC, PLA-CF, PA-CF, PET-CF filamentekkel. Növeli a felhasználói élményt, hogy a levegőt egy aktívszén szűrőn keresztül cseréli, ami megköti a nyomtatás során keletkező egészségtelen anyagokat.

Geekbuyingról az NNNCEK1MAX3D  kuponnal érdemes megrendelni, így már 255 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok. Lengyel raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés