hirdetés

Fnirsi DWS-200 forrasztóállomás a precizitást kedvelőknek

Professzionális teljesítmény minden forrasztáshoz

hír
Fnirsi DWS-200 forrasztóállomás a precizitást kedvelőknek 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-15

A Fnirsi DWS-200 forrasztóállomás ideális választás mindazok számára, akik a precíz és gyors munkavégzést preferálják. Ez a 200 W-os csúcsteljesítményű eszköz nemcsak a hőmérsékletet tartja stabilan, de kivételes rugalmasságot is nyújt különböző anyagok forrasztásához. Kompakt mérete és intuitív vezérlőfelülete révén tökéletes eszköz mind otthoni, mind professzionális felhasználásra. Kuponunk segítségével az ára is barátira faragható, mindössze 39 800 forintért lehet a tiéd.

Mindössze 475 grammos tömegével és 156x96x103 mm-es méretével könnyedén szállítható, így ideális azoknak, akik gyakran mozognak, vagy kis helyen dolgoznak. Az eszköz 100 V-240 V AC bemeneti feszültséggel működik, ami azt jelenti, hogy bárhol használhatod a világon. A forrasztóállomás F210 és F245 fogantyúkkal is kompatibilis, ami tovább növeli a rugalmasságát. Emellett különböző típusú hegyekkel is rendelkezésre áll (pl. K-tip, I-tip, IS-tip), így szabadon választhatod ki azt, amelyik a legjobban illeszkedik a feladatodhoz.

A Fnirsi DWS-200 forrasztóállomás különböző csomagokban elérhető, az alapcsomag ára 39 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha a BG19a9f9  kuponkódot használod. Ez az ár tartalmazza az ingyenes szállítást is, így nem kell aggódnod a további költségek miatt. Ha több forrasztófejre van szükséged, a bővített csomag ára 45 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ami még több lehetőséget nyújt a különböző munkákhoz.

hirdetés