hirdetés

FENGMI Formovie THEATER – Prémium lézerprojektor otthonra

Kiváló képminőség, napközben is

hír
FENGMI Formovie THEATER – Prémium lézerprojektor otthonra 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-10

A Fengmi Formovie THEATER lézerprojektor a legújabb technológiával és csúcskategóriás funkciókkal érkezik, hogy valódi moziélményt varázsoljon az otthonodba. Az innovatív ALPD 4.0 RGB+ technológiának, a 2800 ANSI lumenes fényerőnek és a 4K UHD felbontásnak köszönhetően lenyűgöző képet biztosít, miközben a Bowers & Wilkins által hangolt hangrendszer gondoskodik a tökéletes hangzásról. Ideális választás, ha igazán magával ragadó audiovizuális élményre vágysz.

A Bowers & Wilkins által hangolt hangrendszer garantálja a tökéletes hangminőséget. A projektorban található 30 wattos hangszórók kristálytiszta hangzást nyújtanak, így a zenei élmények és a filmek hanghatásai is lenyűgözőek lesznek. A Dolby Atmos és DTS támogatás tovább fokozza az audiovizuális élményt, így nemcsak a szemed, hanem a füled is élvezheti a minőségi tartalmat.

A Formovie THEATER Android TV 11.0 operációs rendszerrel érkezik, amelyen több mint 5000 alkalmazás elérhető, köztük a Disney+, Max, Hulu és YouTube. Az okos TV-funkciók révén bármikor hozzáférhetsz a kedvenc tartalmaidhoz, míg a beépített Chromecast segítségével könnyedén megoszthatod telefonod tartalmait a nagy képernyőn. A Google Assistant is rendelkezésedre áll, így hangvezérléssel is irányíthatod a projektort.

A FENGMI Formovie THEATER lézerprojektor nem csupán egy vetítő, hanem egy teljeskörű audiovizuális élményt kínáló eszköz, amely a legmodernebb technológiával rendelkezik. A kivételes képminőség, az erőteljes hangzás és a könnyű használhatóság révén tökéletes választás azok számára, akik prémium minőségű otthoni szórakozást keresnek. A Banggood Anniversary jóvoltából most a BGANNIPR49  kuponkóddal igen jelentős kedvezménnyel, 900 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudod megrendelni, amely igazán kedvezőnek mondható egy ilyen prémium kategóriás high-end eszközért. Európai raktárból, ingyenes szállítással és egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés