hirdetés

Fengmi Formovie R1 Nano: kapu az UST-projektorok világára

UST-projektor ALPD-lézerkijelző technológiával

hír
Fengmi Formovie R1 Nano: kapu az UST-projektorok világára 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-06

Az UST-projektorok világában a Fengmi Formovie R1 Nano egy különleges szereplő, hiszen olyan fejlett technológiákat kínál, amelyek általában csak a drágább modelleknél érhetők el. Az 1200 ANSI lumenes fényerővel és lézeres fényforrással rendelkező projektor kiváló képet biztosít és meglepően jól teljesít az árához képest, ami most a Banggood Anniversary-n csupán 169 000 forint.

Infravörös emberi testérzékelővel felszerelve a fény azonnal elhalványul, ha valaki közeledik. Ez a kialakítás elsősorban azt hivatott megakadályozni, hogy károsodás érje a szemeket. A beépített 2×5 W-os hangszórók tisztességes hangminőséget nyújtanak, bár a komolyabb audiovizuális élmény érdekében valószínűleg érdemes egy külső hangrendszert csatlakoztatni. Android TV rendszert futtat, ami lehetőséget ad különböző streaming szolgáltatások, mint a YouTube vagy Netflix használatára. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy Widevine-támogatás nincs, így a streaming platformok esetében előfordulhatnak kompatibilitási problémák. A projektor támogatja a vezeték nélküli vetítést, WiFi-n keresztül képes a tartalmak átvitelére iOS és Android okostelefonokról, valamint Windows alapú számítógépekről.

A Fengmi Formovie R1 Nano legnagyobb vonzereje az ára, a Banggood szülinapi akciós, BGANNIPR21  kuponkódjával mindössze 169 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron kapható, ami hatalmas különbség a konkurenciához képest. Ez az árkülönbség azért lehetséges, mert a projektor „csak” egy megjelenítő, nem rendelkezik olyan fejlett intelligens rendszerekkel, mint a drágább modellek. Ez azonban azok számára, akik nem ragaszkodnak az okos funkciókhoz, nem jelent problémát.

hirdetés