hirdetés

Fedezz fel új terepeket a ZLL SG116MAX off-road autóval

Belépő szint új RC-játékosoknak

hír
Fedezz fel új terepeket a ZLL SG116MAX off-road autóval 1

Forrás: Bangood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-07-26

Mindened az off-road, de szereted a sebességet is? Akkor a ZLL SG116MAX off-road távirányítós versenyautó tökéletes választás számodra! A Suchiyu brand modellje minden várakozást felülmúl, amellett, hogy gyors, minden akadályt le is küzd. A legalacsonyabb fokozatban is képes 30 km/h-val csapatni, a végsebessége a leírás szerint 80 km/h is lehet.

Az autóhoz 3 darab 1,5 V-os AA-elemre lesz szükséged, hogy a távirányítót működtesd, ezek könnyen beszerezhetők és cserélhetők. A ZLL SG116MAX minden szempontból a tökéletes választás, hiszen erős, gyors, könnyen kezelhető és mindezt megfizethető áron kínálják.

Szerezd meg a ZLL SG116MAX off-road távirányítós versenyautót óriási kedvezménnyel a Bangood oldalán! Használd a BGf78674  kuponkódot, így 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, sokkal olcsóbban megkapod, mint más webshopokban!

Michael Mechelse, vagyis Mike’ RC Corner remek unpacking-videót pattintott fel a kicsomagolásról, összeszerelésről, érdemes megnézni, nagyon meggyőző, még végsebességeket is mért, különböző sebességfokozatok esetén.

hirdetés