hirdetés

Extrán megérős az ETOE Seal Pro FHD felbontású projektor

1080p felbontású, 1000 ANSI lumen fényerejű, Android TV-s és jó hangrendszerű

hír
Extrán megérős az ETOE Seal Pro FHD felbontású projektor 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-24

Az otthoni mozizásnak nincs akadálya, csak győzz választani a jobbnál jobb projektorok közül egyet. Az ETOE Seal Pro egy kompakt méretű, elég jó tudású gép, amit az ára még szerethetőbbé tesz. Android TV 11-es rendszerével, natív 1080p felbontásával és nagy, 1000 ANSI lumen fényerejével akár napfényben is indulhat a szuper filmes este. Kis méretének hála pedig sok helyet sem fog foglalni, bárhol könnyedén elhelyezheted a lakásban. Az ára még sosem volt ilyen jó, mint most a Techtober Fesztünkön, csak 115 700 forint.

A projektor tetején található gombokkal, vagy a hozzá kapott távirányítóval, illetve hangasszisztenssel is vezérelhető, így angolul próbálkozhatsz az utasítgatásával. A hátoldalára került egy DC, egy HDMI, egy jack és egy USB port2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi kapcsolaton keresztül lehetőség van képernyőtükrözésre, mindössze egy hálózaton kell lennie hozzá a két eszköznek. A hosszú élettartam reményében teljesen zárt optikai egységgel látták el, így elkerülve a portól való koszolódást. A gyártó 30 000 órás LED-élettartamot garantál, ami napi 4 órás használat mellett is több mint 20 évig tartó működést jelent.

Most az egyedi NNNRENDELJKINAIT240  kuponkóddal mindösszesen csak 115 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be Geekbuyingról. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, varázsold otthonodat egy igazi mini mozivá az ETOE Seal Pro projektor segítségével!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más projektorokat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

hirdetés