hirdetés

ETOE Seal Pro FHD felbontású projektor megfizethető áron

1080p felbontású, 1000 ANSI lumen fényerejű, Androidos, jó hangrendszerű apróság

hír
ETOE Seal Pro FHD felbontású projektor megfizethető áron 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-17

Már régóta elérhető közelségbe került az otthoni moziélmény megteremtése, napról napra jönnek ki jobbnál jobb projektorok megfizethető árakon. Az ETOE Seal Pro egy kis táskának tűnő, elég jó tudású gép, amit az ára még szerethetőbbé tesz. Android 11-es rendszerével, natív 1080p felbontásával és nagy, 1000 ANSI lumen fényerejével akár napfényben is indulhat a szuper moziélmény. Hordozhatóságának hála pedig utazásaid során is magaddal viheted, hogy leváltsd a szállodai mini TV-k képét.

A projektor tetején található gombokkal, vagy a hozzá kapott távirányítóval, illetve hangasszisztenssel is vezérelhető, így angolul próbálkozhatsz az utasítgatásával.

A hátoldalára került egy DC, egy HDMI, egy jack és egy USB port. 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi kapcsolaton keresztül lehetőség van képernyő tükrözésre, mindössze egy hálózaton kell lennie hozzá a két eszköznek. A hosszú élettartam reményében teljesen zárt optikai egységgel látták el, így elkerülve a portól való koszolódást. A gyártó 30 000 órás LED-élettartamot garantál, ami napi 4 órás használat mellett is több mint 20 évig tartó működést jelent.

Most az NNNETOESP  kuponkóddal mindösszesen csak 124 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be a Geekbuyingról. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, varázsold otthonodat egy igazi mini mozivá a ETOE Seal Pro projektor segítségével!

hirdetés