hirdetés

Érzékeny vagy a zajokra? Jó megoldás a GZYOFO füldugó

Olcsóbb, mint egy Loop, de épp olyan hatékony

hír
Érzékeny vagy a zajokra? Jó megoldás a GZYOFO füldugó 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-04

A zajcsökkentő füldugók csendesebb környezetet teremtenek, így kevesebb zavaró tényező lesz körülötted és jobban tudod a figyelmedet arra összpontosítani, ami számít. Ráadásul csökkenti a stresszszinted is, ha a zajt nyomasztónak találod, segít abban, hogy nyugodtabbnak és irányíthatóbbnak érezd magad bármilyen helyzetben. A GZYOFO füldugó, amit most kedvezményes áron hoztunk nektek, 28 dB-lel csökkenti a zajt.

A GZYOFO füldugó szilikonból készült, ennek köszönhetően nagyon könnyű tisztítani, az olvasott felhasználói visszajelzések szerint remekül blokkolja a zajt, de nem csinál süketszoba érzetet, egyszerűen csak kisebb lesz az érzékelt audiohatás. Kicsi, lapos tokban tudod tárolni, ez egy praktikus megoldás, akasztója segítségével egy fix helyre is fellógathatod, hogy mindig tudd hol van, ha szükséged van rá.

A füldugót 6 színben tudod megrendelni, 3 darab ajándék, színes zajzáró tárcsával, hogy kreatívan integrálhasd a napi szettedbe. Sőt, jár hozzá egy füldugó tartópánt is, hogy ne hagyd el, illetve szabadban, dinamikusabb mozgás közben is veled lehessen. 4 méretben érkezik hozzá szilikon fej, így a saját fülméretednek megfelelőt használhatod.

Coin kedvezménnyel az Aliexpressen most 7100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megveheted.

hirdetés