hirdetés

Erős e-roller mindennapi használatra

Az Iscooter i10Max egy nagyon mai, nagy teljesítményű, pénztárcabarát elektromos roller

hír
Erős e-roller mindennapi használatra 1

Forrás: Banggood, Youtube

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-07-24

Suhanj át a dugókon pillanatok alatt – akár 45 km/h sebességgel – ezzel a 750 wattos városi cirkálóval! A 18 Ah-s akksival egy laza, 80 km-es út is simán beleférhet. Ráadásul a Banggood most elképesztő áron, a hazai árakhoz képest 100 000 Ft-tal olcsóbban kínálja, így nem érdemes egy percig sem tétovázni a vásárláson.

A magyar utakat senkinek nem kell bemutatnom, de még ez a kínai roller sem fog meglepődni a rossz állapot láttán, felkészülten érkezik kettős lengéscsillapítóval és 10 hüvelykes pneumatikus kerekekkel a zötykölődés nélküli utazás ígéretével. A nedves, esős idő sem jelent számára gondot, hiszen megfelel az IP54 vízállósági szabványnak.

A tömege 21 kg, maximális terhelhetősége pedig 120 kg. Így aki a karton ásványvizet elbírja, neki ennek a rollernek a szállításával sem lesz gondja.

A Banggoodon 175 355 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, európai raktárból, ingyenes házhozszállítással. Itthon 300 000 Ft-nál olcsóbban nem találtok ilyen rollert, így nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget!

hirdetés