hirdetés

Élvezd a házimozi élményt az ETOE D2 Pro projektorral

Megfelelő képminőség és sokoldalúság

hír
Élvezd a házimozi élményt az ETOE D2 Pro projektorral 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-30

Az otthoni szórakozás egyre nagyobb hangsúlyt kap, és a technológia gyors fejlődése lehetővé tette, hogy a moziélményt közvetlenül a nappalinkba vigyük. Az ETOE D2 Pro projektor ezt új szintre emeli, hiszen letisztult dizájnt, kiváló képminőséget és sokoldalú funkcionalitást kínál, mindezt megfizethető áron, így biztosítva, hogy a filmnézés vagy a videojátékok valódi élménnyé váljanak.

Két darab 3 wattos sztereó hangszóróval rendelkezik, amelyek egészen tiszta és megfelelő hangzást biztosítanak (ez otthoni használat esetén elegendő is lehet), de ha szeretnéd, kétirányú Bluetooth 5.1 kapcsolatának köszönhetően a hangot külső eszközre is továbbíthatod. Ez különösen hasznos kültéri vetítések esetén, amikor szükség van a nagyobb hangerőre. Ugyanakkor, ha nem akarod zavarni a környezeted, Bluetooth fülhallgatóval is csatlakozhatsz a projektorhoz, így csendben élvezheted a tartalmakat.

A kényelmet tovább fokozza a projektor 4-pontos és 4 irányú trapézkorrekciós funkciója, ami lehetővé teszi, hogy a vetített kép mindig négyzetes és stabil legyen, függetlenül attól, hogy milyen szögből vetítesz. A digitális zoom funkció segítségével 50% és 100% között változtathatod a kép méretét, így könnyedén beállíthatod, hogy a kép pontosan illeszkedjen a vászonra vagy a falra.

Az ETOE D2 Pro projektor teljesen zárt optikai rendszerrel rendelkezik, amely megvédi a készülék belső alkatrészeit a portól, így garantálva a hosszú élettartamot és a tiszta képminőséget. Élettartama több mint 30 000 órára becsülhető, ami évekig tartó gondtalan használatot jelent, anélkül, hogy a rendszer bármilyen karbantartást igényelne.

Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, így akár különböző helyiségekben, vagy kültéren is használható. Mindössze 1,62 kg, igazán praktikus megoldás, ha szeretnéd a családi filmestéket a szabadban élvezni. Az eszköz többféle csatlakozási lehetőséget kínál, így USB, HDMI és AUX port is rendelkezésre áll, hogy bármilyen multimédiás eszközzel összekapcsold.

Az ETOE D2 Pro projektor ideális választás mindazok számára, akik a sokoldalúságot, a könnyű kezelhetőséget és a jó képminőséget keresik, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük az ár/érték arány terén. Most az NNNETOED2P  kuponkód segítségével 59 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a Geekbuying oldaláról. Európai raktárból, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés