hirdetés

Élménydús játék GameSir K1 kontrollerekkel

Hozd ki a legtöbbet a játékidődből!

hír
Élménydús játék GameSir K1 kontrollerekkel 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-18

A gamer világban az élmény a legfontosabb. Ennek egyik alapvető kelléke a megfelelő irányítás. Mindegy, hogy éppen a kedvenc akciójátékodban küzdesz vagy egy autóverseny pályáján próbálsz győzelemre törni, egy megbízható és kényelmes kontroller döntő szerepet játszhat. A GameSir Kaleid és Kaleid Flux vezérlői ennek szellemében lettek tervezve. Ezek a kontrollerek nemcsak lenyűgöző megjelenést, de olyan fejlett technológiát is kínálnak, amely javítja a játékmenetet, mindeközben a személyre szabhatóság és a kényelem középpontjában állva.

További finomhangolásokat is végezhetsz a GameSir Nexus szoftverrel: testreszabhatod a gombkiosztást, a karok érzékenységét, valamint a világítás intenzitását is. Ezen kívül a program lehetőséget ad arra, hogy akár három különböző játékprofil mentésével válthass a beállításaid között – így mindig a legjobb beállítással játszhatsz, bármilyen játékhoz is ülsz le.

A GameSir K1 Kaleid Flux kontroller ára most a BG1d4629  kuponkód felhasználásával csupán 11 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik, hogy te is a legtöbbet hozhasd ki a játékból.

GameSir K1 Kaleid – Stílus és technológia egyetlen csomagban

A GameSir K1 Kaleid modell átlátszó, letisztult dizájnt és kiváló teljesítményt kínál a játékosok számára. Ez a vezérlő szintén a Hall Effect technológiára épül, amely megbízható és hosszan tartó használatot biztosít a drift problémák kiküszöbölésével. A karok és a ravaszok minden mozdulatánál érezhető a finomhangolt pontosság, ami különösen jól jön, ha FPS játékokban vagy éppen autóversenyeknél fontos a gyors reakcióidő és a kontroll.

Ez a kontroller is teljes mértékben személyre szabható. A szoftveren keresztül beállíthatod a fényhatásokat, a gombokat és még a vibráció erősségét is, így minden egyes játékot saját ízlésedhez igazíthatsz. A vezérlő két hátsó makró gombja különösen hasznos lehet gyors reakciókat igénylő helyzetekben, hiszen ezekre extra funkciókat programozhatsz, hogy gyorsabban és hatékonyabban tudj válaszolni a kihívásokra.

Textúrázott markolata biztos fogást nyújt még hosszabb játékidő alatt is, megakadályozva, hogy az izzadt kezed miatt kicsússzon a vezérlő. Emellett a 3,5 mm-es jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy kedvenc fejhallgatóddal, minimális késleltetéssel élvezhesd a játék hangjait. A GameSir K1 Kaleid vezérlő most 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, ha a rendelés leadásakor bepötyögöd a BG15702c  kuponkódot. Ez a kontroller is ingyenes szállítással érkezik, így nem kell extra költségekkel számolnod.

A K1 Kaleid és K1 Kaleid Flux modell is Xbox Series X|S, Xbox One és Windows 10/11 rendszerekkel kompatibilis, így mindkét világ előnyeit élvezheted – legyen szó konzolról vagy PC-ről.

hirdetés