hirdetés

Életmentő kávé bárhol, bármikor

A Ranvee HiBREW márkájú termékeivel egyszerűen készíthettek egy jó feketét

hír
Életmentő kávé bárhol, bármikor 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-07-30

A HiBREW az egyik legnagyobb kínai kávéfőző gyártó, nálunk is számtalan termékükkel találkozhattatok már. A Ranvee most két praktikus modelljükre küldött kupont, amivel kár lenne kihagyni a vásárlást. A HiBREW H4 hordozható kávéfőző azoknak ideális választás, akik sokat vannak úton. Használhatjátok power bankről, szivargyújtóról és hálózatról is, ráadásul tehettek bele Dolce Gusto illetve Nespresso kapszulát vagy darált kávét. A HiBREW G4 kávéőrlő a minőségi fekete szerelmeseit szólítja meg, hiszen a használatával zamatosabb nedűt csinálhattok.

HiBREW G4 kávéőrlő

Az otthoni kávékészítés egyik első mozzanata a megfelelő őrlés, hiszen csak így lehet megőrizni az aromákat. Vagyis, ha egy jó eszpresszót akartok inni, akkor kell egy jó daráló is. Az elektromos változatok elég drágák, ezért ha költséghatékonyan szeretnétek megoldani ezt a feladatot, akkor érdemes kézi őrlőt választani. A HiBREW G4 ebben segít kúpőrlős mechanikájával és az ára sem rossz.

A hagyományos, „propellerkéses” darálók ezért nem jók, mert nagy sebességgel forognak, és felaprítják a kávébabot. Ilyenkor a nagy fordulatnak köszönhetően egy kicsit megég a kávé, belekerül egy karcos íz. Helyette a jobb gyárók kúpkéses őrlőket használnak, amit úgy kell elképzelni, mint két, egymással szemben forgó tárcsát, ami összemorzsolja a kávészemeket. Az őrlés finomságát a kúpkések távolságának változtatásával lehet állítani, ami később a kávépogácsa állagát, illetve a letömés utáni folyadékáteresztést határozza majd meg.

A G4 a kúpkéses acél őrlők táborát erősíti, a test pedig jó minőségű, rovátkolt alumínium felületű. A működése viszonylag egyszerű, csak le kell emelni a karhoz csatlakozó felső részt, beleszórni a kávészemeket, majd elforgatni a kart, ilyenkor az edzett acél kúpos őrlő szétzúzza őket és innen a darálék az alsó üvegtartályba hullik, aminek a szélén van egy aromazáró gyűrű is. Az őrlési finomságot 23 fokozatban lehet állítani. Az üveg kávétartály kapacitása 18 gramm, ami egyszerre 2 adag kávé elkészítését teszi lehetővé. Mivel kávéimádók vagyunk, ezért ez a kütyü is járt a szerkesztőségben, a tapasztalatainkról itt olvashattok bővebben.

A Ranvee 978KJ0SSK9Z1  kuponjával most 14 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá lengyel raktárból, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés