hirdetés

Elektromos mountain bike, amit megengedhetsz magadnak

A Touroll U1 elektromos biciklit neked találták ki, ha szeretsz a hegyen tekerni

hír
Elektromos mountain bike, amit megengedhetsz magadnak 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-19

Az elektromos bringázás mára nem úri huncutság, mert egy rakás jó áron elérhető modell van a piacon. Sok a terepre készült darab, amely táborba a Touroll U1 is beletartozik, hiszen egy egyszerű mountain bike. Kétféle verzió is elérhető belőle, egy kisebb, 26 colos kerekekkel, és egy nagyobb, 29 colos kerékkel szerelve. Most nagyon olcsón megrendelhetitek az E-bike fesztiválunkra kért kuponért cserébe a Geekbuyingtól, ennyire nyomott áron még soha nem kínálták.

A 21 sebességes Shimano váltórendszerrel a Touroll U1 26 változatos sebességbeállításokat kínál, így mindig megtalálhatod a neked megfelelő tempót. A professzionális váltók gyors és pontos váltást biztosítanak, így a kerékpározás valódi élvezet lesz. A biztonságra is nagy hangsúlyt fektettek a Touroll U1 26 tervezésekor. Az e-fék és a két tárcsafék maximális fékerővel és gyors reakcióval rendelkeznek, így mindig biztos lehetsz abban, hogy megállhatsz, amikor szükséges.

Egyszerűen kezelhető, könnyedén ellenőrizheted az akkumulátor szintjét és válthatsz a három pedál-asszisztens szint között, amelyek 12, 18 és 25 km/h sebességet kínálnak. Az egy gombnyomással aktiválható 6 km/h-s séta mód ideális, amikor a biciklit tolod. A Touroll U1 26-tal mindig a saját tempódban élvezheted a tájat és az utazást.

Összességében a Touroll U1 elektromos hegyi kerékpár tökéletes választás azok számára, akik szeretnék élvezni a kerékpározás örömeit anélkül, hogy lemondanának a kényelemről és a biztonságról. Az erőteljes motor, a hosszú hatótáv, a kényelmes felfüggesztés és a professzionális váltórendszer mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a kerékpár a legjobb társad legyen a kalandos utak során.

Megjelenésük óta kapósak a Touroll bringák, ami főleg a jó ár/érték arányuknak köszönhető. Most a Geekbuying shopjában 184 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megszerezhetitek az NNNRENDELJKINAIT120 kuponkódért cserébe a 26 colos kerekekkel szerelt modellt, míg a 29 colos változat az NNNRENDELJKINAIT119  kóddal rendelhető, 191 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe. A szállítás ingyenes és európai raktárból érkezik, kifejezetten gyorsan.

hirdetés