hirdetés

ELEGOO Saturn 4 és Ultra 3D nyomtatók 130 000 Ft alatt

Válaszd az igényednek leginkább megfelelő eszközt!

hír
ELEGOO Saturn 4 és Ultra 3D nyomtatók 130 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-14

Ha érdekel a 3D nyomtatás világa, és egy igazán megérős eszközt keresel, akkor az ELEGOO Saturn 4 Ultra és az alapverzió, az ELEGOO Saturn 4 egyike ideális választás lehet számodra. Mindkét nyomtató ár-érték arányban korrekt teljesítményt nyújt. Nézzük meg közelebbről, mit kínálnak ezek a modellek.

A 150 mm/óra nyomtatási sebességgel a Saturn 4 Ultra az egyik leggyorsabb nyomtató a kategóriájában, amely tökéletesen megfelel nagy volumenű projektekhez is.

A nyomtató okos funkciói, mint a Rapid Tilt Release Technology és az AI Camera Intelligent Detection, nemcsak a nyomtatási folyamatot gyorsítják fel, hanem lehetővé teszik a nyomatok valós idejű megfigyelését és a hibák azonnali észlelését. Az automatikus szintezés és a WiFi fájlátvitel további kényelmet biztosítanak, különösen azok számára, akik gyakran dolgoznak több géppel egyszerre.

Ez a modell hazai webáruházakban is elérhető, igaz, jóval drágábban. BG6caa2b  kuponunkkal most 126 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg, ami rendkívül kedvező ár egy ilyen már-már felsőkategóriás szintű eszközért.

ELEGOO Saturn 4 alapmodell: a költséghatékony alternatíva

Az ELEGOO Saturn 4 az Ultra verzió alapmodellje, amely szintén szuper teljesítményt nyújt, de mérsékeltebb áron. Ez a modell is 12K felbontású, 10 hüvelykes mono LCD képernyővel rendelkezik, amely szép és precíz nyomatokat biztosít. Bár a nyomtatási sebessége 70 mm/óra, ami lassabb, mint az Ultra verziónál, a COB Light Source és Fresnel Collimating Lens technológia kombinációja mégis megfelelő nyomtatási eredményeket garantál.

A Saturn 4 szintén rendelkezik automatikus szintezési és önellenőrzési funkcióval, amelyek gondoskodnak arról, hogy a nyomtatás mindig zökkenőmentes legyen. Az intelligens mechanikus szenzor és a felhasználóbarát kialakítás további biztosítékot nyújtanak a gondtalan nyomtatáshoz.

Ez a nyomtató most 107 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd a BGcfd576  kuponkóddal, ami szintén egy kiváló ajánlat egy ilyen sokoldalú és megbízható eszközért. Hazai webshopokban őt is drágábban szerezheted be.

Melyik 3D nyomtatót válaszd?

Mindkét nyomtató kompatibilis a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható 405 nm-es UV-fényre keményedő gyanta típusokkal, beleértve az ELEGOO saját márkájú resinjeit is, amelyek kiválóan alkalmasak különféle felhasználási területekre. Az anyagválasztékban találhatóak speciális resinek is, például nagy szilárdságú vagy orvosi célokra szánt anyagok, így a nyomtatók széles körű felhasználási lehetőségeket biztosítanak.

Az ELEGOO Saturn 4 és Saturn 4 Ultrához is tartozik egy átfogó tartozékcsomag, amely minden szükséges eszközt és kiegészítőt tartalmaz a problémamentes üzemeltetéshez. A csomagban találhatók többek között pótcsavarok, kaparó eszköz, valamint kesztyűk és maszk a biztonságos munkavégzéshez. A karbantartás egyszerű és gyors, köszönhetően a könnyen cserélhető komponenseknek, mint például a gyantatartály vagy a LED világító modul.

Az ELEGOO Saturn 4 Ultra ChituBox kompatibilitása révén széles körű funkcionalitást kínál a felhasználóknak. A szoftver könnyen kezelhető, és számos fejlett opciót biztosít a nyomtatási folyamat testreszabásához, beleértve a rétegvastagság, nyomtatási sebesség és egyéb paraméterek finomhangolását. Az ELEGOO Saturn 4 alapmodellje Voxeldance Tango támogatással is rendelkezik, ami tovább növeli a szoftveres lehetőségeket, különösen a komplexebb modellek esetében.

A nyomtatók energiafogyasztása optimalizált, köszönhetően a hatékony 400 W-os fefe nélküli motornak és a fejlett hűtési rendszernek, amely biztosítja az eszközök hosszabb élettartamát és a stabil működést még nagy igénybevétel mellett is. A Saturn 4 Ultra és Saturn 4 modellek alacsony zajszinttel (≤ 78dB) üzemelnek, így ideálisak otthoni vagy irodai környezetben történő használatra is.

Mindkét nyomtató remek választás, de ha nagyobb sebességet, a legfejlettebb funkciókat és az egyszerű, okos kezelést keresed, akkor az ELEGOO Saturn 4 Ultra a neked való modell. Ha viszont egy költséghatékonyabb megoldásra van szükséged, amely még mindig megfelelő minőséget és megbízhatóságot kínál, akkor az ELEGOO Saturn 4 alapmodellje lesz az ideális választás. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy egy kiváló 3D nyomtatót kapsz, amely hűséges társad lesz a kreatív projektjeid során.

hirdetés