hirdetés

ELEGOO MARS 4 Ultra 3D nyomtató legyőzhetetlen áron

7 colos, 9K monokróm kijelzővel, 8520×4320 felbontással, légszűrővel és WiFi-vel

hír
ELEGOO MARS 4 Ultra 3D nyomtató legyőzhetetlen áron 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-03

Ha érdekel a 3D nyomtatás világa, szívesen élnéd ki a kreativitásod jobbnál jobb alkotások nyomtatásával és tervezésével, valamint egy igazán megérős eszközt keresel, akkor az ELEGOO MARS 4 Ultra a neked való gép. Ez az eszköz MSLA technológiával nyomtat és 0,04 mm/s nyomtatási sebességgel dolgozik. Szereltek rá egy jól kezelhető érintőképernyőt, illetve a kreatív műveleteket WiFi-n keresztül és USB meghajtóról is indíthatod. Itthon több mint 40 000 forinttal drágábban tudnád csak megvenni, mint Banggoodról, ahol most 80 900 forintot kérnek csak érte.

Ez a 3D nyomtató COB-fényforrással és Fresnel kollimátor lencsével rendelkezik. Ez egyenletesebb expozíciót biztosít a képernyőn 5 fokos szögben, 0,5%-os fényszórási együtthatóval és 92%-os fényegyenletességgel, illetve 405 nm hullámhosszú sugárral. A munkalapja ACF bevonattal érkezik, azaz lehetővé teszi a nyomtatott tárgyak könnyű leválasztását a területről. A 4-pontos szintezési rendszer pedig egyszerűvé teszi a beállítást, ráadásul egy szintezés után nincs szükség ismétlésre, minden alkalommal tökéletes nyomtatást fog biztosítani.

Non plus ultra, hogy a gép alaplapjához csatlakoztatható légszűrő aktívszén szűrővel rendelkezik, amely hatékonyan szűri ki az epoxigyanta szagát nyomtatás közben. Ez a funkció javítja az általános nyomtatási élményt és egészségesebb környezetet is biztosít.

A 7 kg-os, 22,7x 22,7×44,35 cm-es, dizájnos nyomtató modern technológiával és intuitív kezelőfelületével kivételes 3D nyomtatási eredményeket biztosít, lehetővé téve részletgazdag és kiváló minőségű modellek készítését. Mindezt jóval olcsóbban megkaphatod, mintha itthon vásárolnád meg. A Banggood BGRSEPTEGM4  kuponjával csupán csak 80 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned és a szállítás is ingyen lesz.

hirdetés