hirdetés

Egyedi ajándékötlet: puzzle saját fényképedből 4700 Ft-tól

Karácsonyra is tökéletes választás

hír
Egyedi ajándékötlet: puzzle saját fényképedből 4700 Ft-tól 1

Forrás: Aliexpress, Unique Puzzle Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-11

A karácsonyi időszak közeledtével mindig jól jön egy személyes, különleges ajándékötlet. Az egyedi, saját képedből készített puzzle egy remek választás, legyen szó évfordulóról, születésnapról vagy bármilyen más különleges alkalomról. Fa elemekből készül, így nemcsak esztétikus, de tartós is. Ráadásul az ára is nagyon kedvező, és ingyenes szállítással rendelheted, így nemcsak pénzt spórolsz, hanem egy igazán szívet melengető ajándékkal lepheted meg szeretteidet.

A rendelési folyamat nagyon egyszerű: csak küldd el a képedet és a rendelési számodat a megadott e-mail címre és már indulhat is a készítés. Mivel minden puzzle egyedi gyártásban készül, kis eltérések lehetnek a méretekben, de ez természetes a kézműves termékeknél. A csomagolás is különleges, hiszen minden puzzle exkluzív díszdobozban érkezik, így már az első benyomás is tökéletes lesz.

Az ár a puzzle darabszámától és a választott anyagtól függ, 4700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól indul, a szállítás pedig teljesen ingyenes, így külön költségek nélkül juthatsz hozzá ehhez az egyedi ajándékhoz. Ha nagyobb darabszámú puzzle-t rendelsz, kuponokat is találsz, amelyekkel még kedvezményesebben vásárolhatsz. Ez az ajánlat kiemelkedően kedvező, hiszen Magyarországon hasonló termékek általában drágábban kaphatók, és a szállítási költségek is megdobhatják az árat.

hirdetés