hirdetés

Egy SUP-pal izgalmas vízi programokat szervezhettek

Evezés, pecázás, jógázás? A választék szinte végtelen.

hír
Egy SUP-pal izgalmas vízi programokat szervezhettek 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-08-13

A Geekbuying a szabadidő kellemes eltöltéséhez most kétféle SUP-ot kínál. A deszkákat három uszonnyal látták el, ezáltal egyszerű a kormányzásuk. A csomagok részét képezi egy pumpa, egy hátizsák és egy vízálló tasak. A Funwater SUPFR02E 350 cm hosszú és 84 cm széles, illetve kibír akár 180 kg-ot, így többen is mókázhattok rajta. A Funwater SUPFR02D 335 cm-es, ezáltal a teherbírása kisebb, csak 165 kg-ig terhelhetitek. Bármelyik termék tetszik meg, a cikkben kupont is a találtok a vásárláshoz.

A 350 cm hosszú Funwater SUPFR02E stand up paddle a Geekbuying NNNFUNFR02E  kuponjával 61 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és európai raktárból, költségmentesen szállítják.

Funwater SUPFR02D SUP

A SUPFR02D deszka ugyancsak széles kialakítású, de némileg rövidebb mint az előző modell, 335 cm hosszú és 83 cm széles. UV álló PVC anyagból készült, a maximális terhelhetősége 165 kg. A deszka alján három levehető uszony található, emiatt egyszerű a kormányzása. A csomagotokat biztonságosan szállíthatjátok a deszka tetején, a felszerelés tárolásához pedig egy hátizsákot is találtok a csomagban. A deszkán és az evezőkön kívül kézi pumpát, illetve egy vízálló tokot is tartalmaz a szett.

A 335 cm-es SUP-ot az NDQ6V7  kuponkóddal 58 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. Európai raktárból, ingyen szállítják.

hirdetés