hirdetés

Durván olcsó a Magene C206 Pro GPS-es kerékpár komputer

Csak 8500 Ft a Banggoodon, itthon 16 700 Ft-tól indul az ára

hír
Durván olcsó a Magene C206 Pro GPS-es kerékpár komputer 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-16

Te is lehetsz olyan, mint egy profi kerékpáros, vagy legalábbis elindulhatsz ezen az úton, ha kezdésnek beszerzel egy profi biciklis komputert. Rengeteg tanulsággal és nagy motivációs erővel hathatnak rád a mért számok. Érdemes olyat választani, amiben már beépített GPS vevő is van, hiszen azok tökéletesen lekövetik a pozíciót, és abból számolják az edzési adatokat. Már egy ilyenért sem kell sokat fizetni, a Banggoodon kapható Magene C206 Pro például mindösszesen csak 8500 forintért rendelhető, itthonról vásárolva sokkal drágábban szerezhetnéd csak be.

Beépített GPS-szel rendelkezik, és látja a BeiDou, GPS, GLONASS és Galileo műholdakat is, így pedig legfeljebb 30 másodperc alatt biztos pozíciót fog. Innentől kezdve a hely és időadatokból számolja a különböző értékeket. Többek között időt, távolságot, sebességet, emelkedést, különböző maximumokat és átlagokat. Támogatja a Bluetooth-os és ANT+ eszközöket, így hozzáköthetünk pulzusmérő pántot vagy kadenciaszenzort is, és ezeknek az értékeit is ki tudja jelezni, illetve tárolni. A komputer Bluetooth-szal kapcsolódik az okostelefonunkhoz, amire a OnelapFit appot kell letölteni, mert ezzel kommunikál. Az applikációban látjuk a rögzített edzéseinket, és össze is köthető Strava-val, hogy szinkronizáljon automatikusan ezzel a sokak által használt sportos közösségi hálóval.

Az eszköz IPX6-os vízállósággal rendelkezik, tehát simán használhatjuk bármilyen időjárási körülmények között, ami elvárás is egy ilyen kütyünél. Egy töltéssel nagyjából 20 órát bír menni, ami azt jelenti, hogy a leghosszabb biciklizős napot is kibírja, de utána tölteni kell, ami viszont nem bonyolult, mert micro USB porton keresztül lehet, és másfél óra alatt tele is lesz az aksija.

A Magene C206 Pro komputert Banggoodról most kedvezményesen rendelheted meg, így fele annyiba fog kerülni, mintha itthon vennéd meg. Csak 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni ingyenes szállítás mellett, fekete, kék, piros vagy sárga színben.

 

hirdetés