hirdetés

Duotts C29 e-bike 265 000 Ft-ért a BG Anniversary-n

Tedd kényelmesebbé a napi ingázást ezzel a bicajjal

hír
Duotts C29 e-bike 265 000 Ft-ért a BG Anniversary-n 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-04

Szeretnéd a napi ingázást egy elektromos biciklivel megkönnyíteni? A Banggood Anniversary akcióban kuponunkkal most rendkívül kedvező áron, 265 000 Ft-ért szerezheted be a Duotts C29 elektromos kerékpárt. Ez az ajánlat remek lehetőség mindazoknak, akik egy erős, sokoldalú e-bike-ra vágynak, amely kiválóan alkalmas városi közlekedésre és terepen való kalandozásra is.

A kerékpár további előnyei közé tartozik a Shimano 21 sebességes váltó, az első teleszkóp, valamint a tárcsafékek, amelyek mindkét keréken megtalálhatók. Emellett felszerelték egy erős első lámpával, így sötétben is biztonságosan közlekedhetsz vele. A bringa 150 kg-os terhelhetőséggel bír, tömege pedig 31 kg, ami stabilitást és megbízhatóságot biztosít minden útfelületen.

A Duotts C29 most a Banggood szülinapi akcióban kuponozható, így nemcsak egy kiváló elektromos kerékpárt szerezhetsz be, hanem jelentős összeget is megspórolhatsz. A BGEEUMEGA44   kuponkóddal most 265 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a Banggoodnál. Az akciós ár tartalmazza az ingyenes szállítást is, ráadásul EU raktárból, így gyorsan és egyéb költségektől mentesen juthatsz hozzá új bringádhoz.

hirdetés