hirdetés

Drillpro elektromos csavarhúzó két aksival 14 100 Ft-ért

Okos megoldás DIY munkákhoz

hír
Drillpro elektromos csavarhúzó két aksival 14 100 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-22

Egy hosszú nap után senki sem szeret felesleges energiát pazarolni a barkácsolásra vagy szerelésre. A Drillpro elektromos csavarhúzót mindenképpen lesd meg, ha hatékony és kényelmes eszközt keresel. Ezzel az ergonomikus eszközzel könnyedén elvégezheted a DIY munkákat anélkül, hogy a kezed kifáradna. Két akkumulátorral bármilyen feladatra készen állsz, legyen az fa, fém vagy bármilyen más anyag megmunkálása.

Nemcsak a teljesítménye miatt érdemes a Drillpro mellett dönteni, hanem az ergonómiai kialakítása miatt is. A 6,35 mm-es tokmánynak köszönhetően egyszerűen kezelhető és kényelmesen használható. A 20 V-os akkumulátor és az 1500 mAh-s kapacitás hosszabb üzemidőt biztosít, így kevesebb szünetet kell tartanod töltés miatt. Emellett a 20+1 fokozatú váltórendszer lehetővé teszi, hogy precízen beállítsd az eszközt az éppen aktuális feladathoz.

Ha jó áron keresel egy olyan eszközt, amely segítségedre lehet a hétköznapi barkácsolás során, a Drillpro elektromos csavarhúzója megfontolandó ajánlat. Az ár-érték arány kiváló, hiszen mindössze 14 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, ráadásul az ingyenes, európai raktárból történő szállítás sem elhanyagolható szempont.

hirdetés