hirdetés

DOOGEE Smini: kompakt, mégis strapabíró okostelefon

Teljesítmény és tárhely kompromisszumok nélkül

hír
DOOGEE Smini: kompakt, mégis strapabíró okostelefon 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-23

A Doogee Smini azok számára készült, akik egy kompakt, mégis megbízható telefont keresnek, amely képes ellenállni a mindennapi kihívásoknak. A kisméretű, masszív eszköz ötvözi a modern technológiát és a strapabíróságot, így ideális választás lehet azoknak, akik aktív életmódot folytatnak, de nem szeretnének kompromisszumot kötni a teljesítményben. A robusztus kialakítás és a modern funkciók tökéletes egyensúlyt teremtenek a praktikum és a kényelem között, miközben a telefon ára rendkívül versenyképes marad a piacon.

15 GB RAM (8 GB + 7 GB bővíthető virtuális memória) biztosítja, hogy minden feladat gördülékenyen menjen, még akkor is, ha egyszerre több alkalmazást futtatsz. A 256 GB belső tárhely bőséges helyet kínál a fotók, videók és egyéb adatok számára, és ha ez nem lenne elég, microSD kártyával akár 2 TB-ig is bővíthető. A 4,5 hüvelykes qHD kijelző 480×1170 pixel felbontással rendelkezik, ami ehhez a képátlóhoz, de nem ezen fogja senki sem nézni a kedvenc filmjeit. A telefon hátlapján található 50 MP-es fő kamera és 2 MP-es makró kamera lehetővé teszi, hogy megfelelő minőségű képeket készíts. Az AI támogatással ellátott fő kamera éles, részletes fotókat készít, legyen szó tájképekről, portrékról vagy éjszakai felvételekről. A 8 MP-es előlapi kamera pedig tökéletesen megfelel szelfikhez és videóhívásokhoz.

3000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami egy ilyen kis méretű telefonhoz képest bőven elegendő üzemidőt biztosít. Az eszköz támogatja az akár 18 W-os gyorstöltést, így gyorsan újra feltöltheted, ha merülőben van. Az USB-C csatlakozón keresztül kényelmesen és gyorsan elláthatod energiával. Még nagyon érdekes részlet, hogy a hátuljára is került egy kis kijelző, amin az akkumulátor állapotát lehet nyomonkövetni, vagy éppen a hőmérsékletet, páratartalmat és ehhez hasonlókat. A telefon számos egyéb funkcióval is rendelkezik, mint a G-szenzor, ujjlenyomat-olvasó, arcazonosítás, NFC és OTG támogatás. Emellett számos helymeghatározó rendszer, köztük GPS, Glonass, Galileo és Beidou garantálja, hogy mindig pontosan tudd, hol vagy. A dupla SIM kártya támogatás, illetve az Android 13 operációs rendszer tovább növeli a telefon használhatóságát és sokoldalúságát.

A Doogee Smini egy olyan okostelefon, amely kis méretben nyújt nagy teljesítményt. A masszív felépítés, a hardver és a modern szoftverfunkciók együttesen egy olyan telefont alkotnak, ami ideális választás lehet azoknak, akik szeretik a megbízhatóságot és a strapabíróságot, mindezt egy igazán kompakt csomagban. Most csupán 64 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el szállítási költséggel együtt a BG8fb1ac  kuponkóddal, ami valóban kihagyhatatlan ajánlatnak számít egy ilyen sokoldalú készülékért.

hirdetés