hirdetés

Csökkent az Ldnio 5 portos, asztali töltőállomás ára

140 watt teljesítmény és MagSafe-es vezeték nélküli töltőfelület 11 000 Ft alatt

hír
Csökkent az Ldnio 5 portos, asztali töltőállomás ára 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-15

Szeretjük az Ldnio termékeit, többször írtunk már róluk. A legújabb modelljük egy GaN technológiával készült, 140 watt teljesítményre képes, 5 portos, asztali töltőállomás, aminek legnagyobb különlegessége a MagSafe-es vezeték nélküli felülete. A gyorstöltési szabványokat támogató portok között találunk 2 darab USB-A és 3 darab Type-C dugaljt. Vége annak az időnek, amikor sorban álltak a lemerült eszközeid az áramforrásért, elég egyetlen konnektor és máris 5 eszközbe egyszerre tolhatod a kraftot. Bőven megéri az árát.

Az Ldnio asztali töltője 140 watt maximális teljesítmény leadására képes, portjai pedig a legtöbb gyorstöltési szabványt támogatják, mint a PPS, PD 3.0, QC 5, AFC, FCP, SCP és DCP. GaN technológiával készült és ellátták túláram, túlfeszültség, túltöltés és túlmelegedés elleni védelemmel is.

Ezen felül 100 és 240 volt közötti feszültségen is működőképes a töltőegység, tehát valószínűleg nincs olyan ország, ahol ne tudnád használni. Szürkés fekete és fehér színben is elérhető.

A legújabb, 5 portos Ldnio asztali töltőállomás nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik szeretnék egyszerűsíteni és hatékonyabbá tenni mindennapjaikat. Banggoodról csökkentett áron megrendelhető, a BGRAUGLD140 kuponkóddal csupán csak 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ráadásul a szállítás is ingyenes.

hirdetés