hirdetés

Csökkent a GPS-es Zeblaze Stratos 3 Ultra okosóra ára

Ráadásul az első 50 vásárló ajándékba acél óraszíjat is kap mellé

hír
Csökkent a GPS-es Zeblaze Stratos 3 Ultra okosóra ára 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-03

Nehéz már újat mutatni az okosórák piacán, de a Zeblaze megpróbálkozott vele. A Stratos 3 Ultra modelljük a szokásos funkciók mellett egy olyan extra GPS-t is kapott, ami önmagában is mutatja a megtett távolságot és sebességet, sőt útvonalat is rajzol, így a káoszba fulladt túrázások során sem kell pánikba esni. Olyan szabványokkal is felruházták, hogy nemcsak úszhatsz benne, de ellenáll a hőmérsékleti változásoknak, a homoknak, pornak és minden durva körülménynek. Mindezért csak 22 000 forintot kell fizetned, ráadásul, ha sietsz még egy ajándék acél óraszíjat is kapsz.

A kettős sávú GNSS és az A-GPS gyors helymeghatározást biztosít és segítségükkel az órád útvonalat is rajzol, így sosem kell aggódnod a nagyobb túrázások során, hogy elvész a hazavezető út.

Az okosóra a 300 mAh-s akkumulátorával akár 45 napos üzemidőt is képes elérni takarékos üzemmódban, míg folyamatos GPS és pulzusmérés mellett is akár 86 órán keresztül használható, ráadásul a mágneses töltésnek köszönhetően az óra mindössze másfél óra alatt teljesen feltölthető. Ez az okoskütyü több mint 120 sportmódot támogat, az aktivitáskövető funkciók közé tartozik a lépésszámlálás, kalóriaszámlálás, valós idejű távolság- és tempókövetés, valamint a pulzus- és véroxigénszint mérés, ezenkívül ellátták alvásfigyelő és menstruációs ciklus követő móddal is. Ezeknek az adatoknak a pontosságát az órában található gyorsulásmérő, giroszkóp, geomágneses szenzor és barometrikus magasságmérő biztosítja. Fontos kiemelni, hogy az eszköz nem orvosi műszer, így a mért egészségi adatokat fenntartásokkal kell kezelni!

Az okosóra nemcsak a sportolásban segít, hanem a mindennapi életedet is megkönnyíti. Funkciói között megtalálhatók a hívás- és üzenetértesítések, valamint az alkalmazásértesítések. Emellett olyan hasznos funkciók is rendelkezésre állnak, mint az időjárás-előrejelzés, emlékeztetők (például vízivás vagy gyógyszerszedés), ébresztőóra, stopper és még sok egyéb más. Mindent a Zeblaze Fit app vagy a Strava és Apple Health segítségével állíthatsz és követhetsz nyomon.

Az okosóra két színben (szürke és fekete) rendelhető meg, ráadásul, ha az első 50 vásárló között vagy, akkor ajándékba egy acél óraszíjat is kapsz, így nem érdemes sokáig várni. A Zeblaze Stratos 3 Ultrát 22 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron szerezheted be a BGEEUMEGA39  kuponkód használatával, minimális 90 forintos szállítási költség mellett. Ez az ár egy igazán versenyképes ajánlat egy ilyen fejlett és sokoldalú okosóráért.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés