hirdetés

Csak pár ezer forintot kérnek a Haylou Watch S8 okosóráért

Ritka az ilyen dizájnos, ívelt, nagy kijelzős okosóra, mint amilyen a Haylou Watch S8

hír
Csak pár ezer forintot kérnek a Haylou Watch S8 okosóráért 1

Forrás: haylou.info

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-14

Nagyon szeretjük a Haylou okosórákat a kiváló ár-érték arányuk miatt, sokszor írtunk is már róluk. A Haylou Watch S8 is az „egyből megszeretős” típusok közé tartozik. 1,96 colos, 410×502 pixel felbontású, ívelt AMOLED kijelzőt, vízállóságot, always on display módot, 100-nál is több óralapot és a szokásos egészség-sport funkciókat kapott. Bluetooth segítségével pedig a telefontól távol is intézheted telefonhívásaidat. A 20 napos üzemidejét és a vezeték nélküli töltését is nagyon fogod szeretni, hát még a 11 500 forintos árát.

Megkapta a szokásos alapfunkciókat: zenevezérlés, időjárás-előrejelzés, ébresztőóra, alvásfigyelő, mozgás emlékeztető. Az előbbieken kívül képes a folyamatos pulzus- és véroxigénszint mérésre, lépésszámlálásra, megtett távolság jelzésére, elégetett kalória kiszámolására és a sportolás nyomon követésére. Több mint 100 féle sportmódot tud megkülönböztetni.

Aliexpressen némi coinnal mindösszesen csak 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés