hirdetés

Csak 37 000 Ft-ba kerül az Ultenic U10 Pro állóporszívó

5 az 1-ben, vezeték nélküli, kivehető akkus takarító csoda, számos extrával

hír
Csak 37 000 Ft-ba kerül az Ultenic U10 Pro állóporszívó 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-04

Nagyon szeretjük az Ultenic termékeket, sokszor írtunk már róluk, hisz mindig kiváló ár-érték arányú termékeket tudunk ajánlani tőlük. Az Ultenic U10 Pro állóporszívóval sincs ez másként, az alacsony árért cserébe erős, 27 kPa-os szívóerőt és 35 perces üzemidőt kapsz okos szőnyegérzékelővel együtt. Ráadásul vezeték nélkül, kivehető aksis megoldással érkezik, így mind a használata, mind a töltése pofonegyszerű lesz. Bárki számára élvezetessé teheti az eddig szükséges nyűgként kezelt takarítást. Ráadásul most csak 37 000 forintot kell érte fizetned.

A Banggood oldalán 37 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért bezsebelheted a mindennapokat megkönnyítő porszívót, ha használod a BG0707fe  kuponkódot. A szállítás ingyenes és villámgyors lesz.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés