hirdetés

Brutál jó XDKJ-011/13 off-road autó 23 000 Ft alatt

55 km/h-val süvítő, strapabíró erőgép, nem csak kezdő RC autósoknak

hír
Brutál jó XDKJ-011/13 off-road autó 23 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-02

Ne tévesszen meg a fura elnevezés, az XDKJ-011/13 távirányítós, off-road autó egy igazi nagypályás erőgép, gyors és minden rázós tereppel megküzd, akár még a pocsolyákkal is, így nemcsak a kezdő RC autósok, de a rutinosabbak is hamar meg fogják szeretni, főleg, ha meglátják a tudás mellé csapott baráti árat. A vagány terepjáró erős LED fényeket kapott az éjszakai száguldozásokhoz és maximálisan 55 km/h sebességet, ami elég jónak számít egy ilyen árkategóriájú távirányítós járgánynál. A Banggoodon most 23 000 forint alatt bezsebelheted kékes és zöldes színkombinációkban.

Ez a versenyautó nemcsak gyors, de strapabíró is, köszönhetően a nagy tapadású, puha mintázatú, 3 hüvelykes, off-road abroncsoknak, az állítható rugózásnak, illetve annak, hogy az első és hátsó differenciálművek, a forgótengelyekkel együtt fémből készültek, így az összkerék-hajtás összekötő ereje nagyobb, mint a műanyag társainak és eltörni sem törik el egy rázósabb menet után.

Szerezd meg az XDKJ-011/13 off-road távirányítós versenyautót zöld vagy kék színben, óriási kedvezménnyel a Banggood oldalán! Használd a BG5ab65c kuponkódot, így csak 22 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiéd lehet, ingyenes szállítással együtt.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés