hirdetés

BM-CS1 monitorlámpa: a tökéletes kiegészítő gamereknek

Dobd fel a környezetedet stílusosan, RGB világítással

hír
BM-CS1 monitorlámpa: a tökéletes kiegészítő gamereknek 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-02

A BlitzMax BM-CS1 monitorlámpa nemcsak praktikus, hanem stílusos választás is, amely garantáltan feldobja a munkaterületedet vagy a szobádat. A BlitzMax lámpák aszimmetrikus fényvetési technológiával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a fényforrás csak az asztalra irányul, így nem világít közvetlenül a monitorra. Ezáltal elkerülhető a zavaró visszaverődés és a vakító fény, ami különösen fontos hosszabb használat során. Így maximálisan a munkára vagy a játékra koncentrálhatsz, miközben a szemed védelme is biztosított.

Az elegáns, kompakt kialakításnak köszönhetően a lámpa közvetlenül a monitorodra helyezhető, így értékes helyet takaríthatsz meg az asztalodon. Az egyszerű telepítés és a stabil háromszögletű kialakítás lehetővé teszi, hogy különböző vastagságú monitorokra is könnyedén felszerelhető legyen.

Bármilyen USB csatlakozón keresztül működtethető, legyen az számítógép, telefontöltő vagy hordozható akkumulátor. A vékony és elegáns designnak köszönhetően könnyen hordozható, így bárhol is vagy, mindig veled lehet.

A BlitzMax BM-CS1 RGB monitorlámpa a BlitzWolf Nyári Fesztivál keretében most a BG8e5d2b  kuponkóddal csupán 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, szerezd be most, és tapasztald meg a különbséget, amit egy jól megválasztott monitorlámpa nyújthat!

hirdetés