hirdetés

BlitzWolf kompresszor és zsebbika már 20 000 Ft alatt

Igazi autós mindenes szuper ár-érték arányon kupozható a Banggod szülinapi akciójában

hír
BlitzWolf kompresszor és zsebbika már 20 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-08

Bár első pillantásra Bluetooth hangszórónak tűnhet, a BlitzWolf viszonylag új terméke valójában egészen más. Ez a kütyü egyszerre egy kompresszor, amivel könnyedén felfújhatod a kerekeket, és egy power bank is, amely vészhelyzetben zsebbikaként indítja be az autót vagy a motort. A Banggood Anniversary keretében jelenleg kiváló áron kapható, ráadásul három különböző verzió is elérhető belőle.

Apróságnak tűnhet, de nagyon jó, hogy került rá egy 120 lumenes zseblámpa is, az oldalára pedig egy COB LED, de piros figyelmeztető fényt is ki tud bocsátani. A multifunkciós eszközhöz sok kiegészítő jár, adnak hozzá az eszközön kívül bikakábelt, töltőkábelt, négyféle szelep adaptert és egy tömlőt.

Most mind a háromféle kapacitású eszközt remek akcióban lehet rendelni. A legkisebbet a BG065021  kuponkóddal 17 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megrendelni, de az eggyel nagyobb variáns is csak 20 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a legerősebb, legnagyobb kapacitásút a fenti kóddal 21 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg, ingyenes szállítással, csehországi raktárból.

hirdetés