hirdetés

BlitzWolf BW-VS8 vetítővászon 10 000 Ft alatt

Természetes, valósághű színek

hír
BlitzWolf BW-VS8 vetítővászon 10 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-17

Ha szeretsz filmeket nézni vagy prezentációkat tartani és mindig is vágytál egy nagy, éles képet biztosító felületre, a BlitzWolf BW-VS8 hordozható vetítővászon remek választás lehet számodra. Képzeld el, hogy a nappalidból igazi moziszobát varázsolsz, vagy egy esti kertmozis vetítéssel kápráztatod el a barátaidat. Mindehhez nem feltétlenül kell drága eszköz, csak egy minőségi vetítővászon, amelyet könnyedén bárhová magaddal vihetsz.

Anyaga nemcsak strapabíró, hanem rendkívül könnyen tisztítható is. Ez különösen hasznos, ha kültéren használod, ahol a por és egyéb szennyeződések hamarabb megjelenhetnek. Összecsukható kialakításának köszönhetően pedig egyszerűen elteheted vagy szállíthatod, így nem foglal sok helyet a tárolás során sem.

Most igazán megéri beruházni a BlitzWolf BW-VS8 projektorvászonra, hiszen a 120 colos verzióját (305 cm) most mindössze 9700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg, ha használod a BGBWVS8  kuponkódot. Ráadásul a szállítás is ingyenes, így nem kell aggódnod a rejtett költségek miatt.

hirdetés