hirdetés

BlitzHome SV2209 szuvidáló olcsón, 20 000 Ft alatt

Tökéletes fogások könnyedén

hír
BlitzHome SV2209 szuvidáló olcsón, 20 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-07

Ha szeretsz kísérletezni a konyhában, de a hagyományos módszereket néha túl bonyolultnak vagy időigényesnek találod, akkor a BlitzHome SV2209 szuvidáló lehet a megoldás számodra. Ez az intelligens eszköz nemcsak precíz hőmérséklet-szabályozással segít, hanem az alkalmazáson keresztül távolról is vezérelhető, így a főzés sokkal könnyebbé válik. Képzeld el, hogy a kedvenc ételeidet tökéletes minőségben készítheted el, mindezt anélkül, hogy folyamatosan figyelned kellene a folyamatot!

Az intelligens alkalmazásvezérlés valódi kényelem. Az eszköz csatlakoztatható Wi-Fi-re, így az okostelefonodon keresztül távolról is ellenőrizheted és szabályozhatod a főzés folyamatát. Ezzel időt és energiát takaríthatsz meg, hiszen nem kell folyamatosan a konyhában lenned. Az app több mint 30 különféle receptet is kínál, amiket egyetlen kattintással elindíthatsz, így akkor is könnyedén elkészíthetsz bonyolultabb fogásokat, ha még új vagy a szuvidálás technikájában.

Tisztítása is rendkívül egyszerű, köszönhetően a rozsdamentes acél alsó részének. Így a készülék mindig higiénikus marad, ami különösen fontos a szuvidálásnál, ahol az étel hosszú időn keresztül alacsony hőmérsékleten készül. Az eszköz csendesen dolgozik, hiszen a működési zajszintje 50 dB alatt van, így nem zavarja meg a mindennapi életet.

Ha még nem próbáltad ezt a főzési technikát, a BlitzHome SV2209 ideális kezdő eszköz lehet számodra. Az intuitív alkalmazásvezérlés segít, hogy lépésről lépésre kövesd a recepteket, így garantáltan sikeres lesz az első kísérleted is. A különleges fényjelző funkció pedig lehetővé teszi, hogy vizuálisan nyomon követhesd a étel készülését, mivel a színek változásával jelez, amikor a főzés különböző fázisai elérkeznek.

Ez az eszköz nemcsak a mindennapokban jelent óriási segítséget, hanem ajándékként is remek választás, garantáltan örömet okoz majd minden konyhamániásnak. A BlitzHome SV2209 szuvidáló jelenleg 18 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg a BG8ba4fd  kuponkód felhasználásával. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik konyhádba.

hirdetés