hirdetés

Blackview Tab 5 – kis méretű tablet 20 ezer forint alatt

Nem túl erős táblagép, de ennyi pénzért ajándék

hír
Blackview Tab 5 – kis méretű tablet 20 ezer forint alatt 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-03

Tavaly mutatták be a Blackview Tab 5-öt, amely 8 colos képernyőjének köszönhetően egy nagyon kompakt táblagép, így bárhová magunkkal vihetjük, egy kisebb női táskában, de még egy nagyobb farzsebben is elfér és mindössze 355 grammos. Népszerű az idősek körében, de a legkisebbeknek is ideális eszköz a tanuláshoz. Nem egy atomerőmű nyilván, de az összeg amennyit most az Aliexpress kér érte, szinte aprópénz.

A készülék két színben érhető el, amelyek a Twilight Blue és Space Gray fantázianevet kapták, de világoskék és szürke valójában, mérete mindössze 211,2×126,2×9,7 milliméter, nem is nehéz, csupán 355 gramm, mint egy nagyobb telefon.

Amennyit most az Aliexpressz, kuponkódért cserébe kér, abszurd ár egy tabletért, amely bár nem túl erős, de tökéletesen megfelel alap felhasználóknak, könnyen bevezethetjük ezzel a nagyit a digitális világba, de a gyerek első tanulós táblagépeként is jó szolgálatot tehet. A 19 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árat akkor kapod meg, ha használod a 10CD08  és a C7X2S1  kuponkódot együttesen, más költséggel nem is kell számolnod, rövidesen meg is érkezik.

hirdetés