hirdetés

Blackview MEGA 1 tablet jó áron a Techtober jóvoltából

Ajándékötlet karácsonyra, amit nem érdemes kihagyni

hír
Blackview MEGA 1 tablet jó áron a Techtober jóvoltából 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-22

Az idei Techtober Feszt keretében olyan ajánlatokkal találkozhatsz, amelyek lenyűgözőek és a pénztárcádat is megkímélik. A Blackview MEGA 1 tablet egy igazi gyöngyszem, amely kiváló ajándék lehet szeretteidnek vagy akár magadnak a közelgő ünnepek alkalmából. A 11,5 hüvelykes, 2,4K felbontású kijelző, az erős MediaTek Helio G99 processzor és az Android 13 operációs rendszer gondoskodik arról, hogy minden élmény a legmagasabb szinten történjen. Egyedi kuponunk segítségével pedig kedvezményesen juthatsz hozzá.

8800 mAh kapacitású akkumulátora egész nap kitart, akár 20 órán át is használhatod egyetlen töltéssel. Legyen szó munkáról, szórakozásról vagy tanulásról, nem kell aggódnod a töltöttség miatt. Ráadásul a 33 W-os gyorstöltési technológia lehetővé teszi, hogy a tablet gyorsan feltöltődjön, így hamar visszatérhetsz a teendőidhez vagy éppen a pihenéshez. Az 50 MP-es fő kamera és a 13 MP-es szelfikamera kiváló minőségű képeket készít, legyen szó családi eseményekről vagy utazásokról. A GPS, a Galileo, a GLONASS és a BDS technológiák pedig gondoskodnak arról, hogy mindig pontosan tudd, merre jársz, és könnyedén navigálj bárhol.

A Blackview MEGA 1 tablet most a Techtober Fesztivál keretében mindössze 87 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ha használod az egyedi NNNRENDELJKINAIT270  kuponkódot. Ingyenes szállítással érkezik európai raktárból, így gyorsan és egyéb költségektől mentesen juthatsz hozzá. Ráadásul most ingyen jár hozzá egy érintőtoll és egy kijelzővédő fólia. Az érintőtoll, vagy más néven stylus pen, ideális eszköz a precízebb vezérléshez, legyen szó jegyzetelésről, rajzolásról vagy bármilyen részletes munkáról. A kijelzővédő fólia pedig gondoskodik arról, hogy a kijelző hosszú ideig megőrizze eredeti állapotát, védve legyen a karcolásoktól és a mindennapi használat során felmerülő sérülésektől. Ez a két praktikus kiegészítő még értékesebbé teszi a tabletet, ráadásul nem kell külön megvásárolnod őket.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más táblagépeket is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

hirdetés